≫ 

"Kritikovala sam ga, a on mi je rekao: "Ja sam već star, boli me uvo. Ja sam, Minče, sve prošao...""

- Mnogo će mi faliti Džej. Privilegovana sam što s njim imam hit "Slavija". Hvala mu na svemu što je činio na mene - rekla je Mina

  • 1
Mina Kostić, Džej Ramadanovski Džej Ramadanovski, Mina Kostić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Džej Ramadanovski, koji je preminuo u 57. godini života, otpevao je brojne pesme koje su postale veliki hitovi. Jedna od njih je i "Slavija", koju je izveo sa Minom Kostić.

Pevačica je u neverici nakon saznanja da je Džej preminuo, a u emisiji "Premijera Vikend Specijal" je evocirala uspomene na njega.

- Jako se osećam čudno, tužno, sva podrhtavam, nije mi dobro, ni kada je naši pokojni prijatelji Šaban i Sinan i ostale kolege koje su tako završile. Jako mi je teško, prvenstveno za Džeja. Mnogo mi je teško, svi znaju da sam s njim družila. On me je upoznao sa Marinom i Futom, hvala mu na tome. Hvala mu na ljubavi, hvala mu na druženju. Ja sam pevala sa Džejom, hvala na tome. Ja sam od njega neke stvari naučila, probala prvi put. Kada se setim koliko sam ja sa njim izlazila, meni je bilo jako loše. Nisam tip koji voli da izlazi od ujutru do uveče. To su neke situacije koje ću da pamtiti, a da ne pričam o njegovim pesmama, o njegovoj dobroti, koliko je on bio džentlmen, koliko je u stvari on bio dobar za sve, za sebe nije dobar. Jako mi je teško - rekla je Mina i nastavila:

- Ja sam vest znala pre toga, jedna novinarka me je zvala. Nakon toga sam pozvala kuma Ruleta, pitala sam ga šta se dešava. On mi je rekao da je umro. Meni je pozlilo. Telefon mi non-stop zvoni, ja ne mogu više da pričam. Jako sam potrešena.Videli smo se pre mesec dana, imali smo neku žurku on, Acko, Rule. Bilo je jako lepo, čak smo se i raspravljali. Često me je čačkao... To je čovek koji se voli, koji je bio takav kakav je bio. Svakome je pomogao. Voleo je sve kolege, nije bio tračara. Kada me sada pitaju da li mu je bilo loše. Naravno da mu nije bilo loše. Bilo je kao što je bilo. Čovek je imao dva zaliska, operisao je, pio je, pušio je, kako može čovek da bude u tom stanju - rekla je Mina.

- Je l' si ga zbog toga kritikovala pre mesec dana - pitala je Minu voditeljka

- Jako sam ga kritikovala. On mi je (tada) rekao: "Ja sam već star, boli me uvo. Ja sam, Minče, sve prošao". Živeo je brzo, ludo. Mnogo će mi faliti Džej. Privilegovana sam što s njim imam hit "Slavija". Hvala mu na svemu što je činio na mene - rekla je Mina.

Mina i Džej: "Slavija":

Video: Nedelja, a više vas ja, zagrliti neću: Preminuo Džej Ramadanovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA