≫ 

"Džeki moj, prevelika je ovo tuga. Izvini što ti za života nisam rekao sve što sam imao..."

- Mnogo smo zajedničkih momenata imali - rekao je Boban Rajović u emisiji "Premijera Vikend Specijal"

  • 4
Boban Rajović, Džej Ramadanovski Boban Rajović, Džej Ramadanovski Foto: Nikola Tomić, A. Nalbantjan

Džej Ramadanovski, koji je nažalost preminuo u 57. godini, je tokom života snimio je brojne duete, a jedan i sa Bobanom Rajovićem. U pitanju je pesma "Hej živote, druže".

Ekipa emisije "Premijera Vikend Specijal" uspela je da dobije Rajovića koji je istakao da nema baš snage da priča, ali da Džej zaslužuje da se o njemu govori.

- Par reči ne mogu da ga opišu. To su već moje kolege pre mene rekle, o njemu ima da se priča i priča.... Verujte mi da... mi smo ga juče pominjali u studiju, pričali o njemu, o mom duetu sa njim... Čovek je unikat - rekao je Boban.

Rajović je potom opisao saradnju sa Džejem.

- Da iskren budem, to nije bilo lako. Nije bilo lako sa Džejem. Kada radimo te spotove, to se radi ujutru i uveče. On me je zamolio: "Bobi, molim te, samo nemoj pre 4 sata posle podne." Na kraju je došao, na Skadarliju, gde smo snimili spot, i proteklo je u jednoj mnogo dobroj i veseloj atmosferi. Kada smo se sreli na surčinskom aerodromu pre nego što smo radili na toj pesmi, rekao mi je: "Ovo možemo samo ti i ja da pevamo". Saradnja sa njim je sjajna. Žao mi je za života njegovog što mu nisam rekao da sam njegov fan krajem 80-ih godina, početkom 90-ih godina. Nastupao sam na prvenstvu pevača zajedno sa njegovom pesmom i osvojio prvo mesto. Mnogo smo zajedničkih momenata imali - rekao je Boban Rajović.

Potom se oglasio i na svom zvaničnom Instagram profilu na kojem je napisao potresnu poruku.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban)

- Prijatelju, brate... Šta god da napišem premalo je. Mogao bih i ja, ali i svi koji su te lično poznavali, romane da napišemo. Znao si da me rasplačeš, znao si da me nasmiješ kao niko. Toliko je naših momenata... Izvini što ti za života nikada nisam rekao sve što sam imao, mislio sam da imam vremena. To tvoje srce bilo je veliko kao planina. Dobra duša tvoja, unikat.

- Rasplakao si me danas... Obećavam ti da ću tvoje pjesme pjevati dok me glas bude služio. Hvala ti za sve, hvala za čast da snimiš sa mnom pjesmu. Nikada te neću zaboraviti, dobri moj Džeki... Prevelika je ovo tuga... Tvoj Bobby Charlton, kako si me samo ti zvao - napisao je Rajović.

Video: Nedelja, a više vas ja, zagrliti neću: Preminuo Džej Ramadanovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    6. decembar 2020 | 21:24

    Riblja Corba - Rasprodaja bola Nema vise Dzenis Umro Elvis Prisli Umiru lagano zvezde rokenrola Tek kad neko umre o njemu se misli Zapocinje opsta rasprodaja bola O njemu se tada govori i pise Pokojniku slavnom naglo skace cena I svako se trudi da zaradi vise Lesinari trce po svoj deo plena Sve to nije dobro Mrtvi nisu roba Pustite da mirno Leze na dnu groba

  • E ovako

    6. decembar 2020 | 20:57

    Imam 57 god. I sada za života sam rekla ljudima koje znam ono što mislim da možda neću stići da im kažem. Zato i vama savetujem da uradite to isto da ne bi imali kajanje. RESPEKT ZA DŽEJA!!!!

  • ✍️

    6. decembar 2020 | 20:49

    Sad svi kukaju koko ste put ga pozvali pitali ga kako je ? Jel ti šta treba.? 🤷‍♀️☹️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA