≫ 

Tikine najveće ljubavi: Nakon kraha braka s etno divom, u rijalitiju oženio 17 godina mlađu balerinu

"Nezahvalno je odgovarati na pitanja kada smo započeli svoju vezu. To što sam nosio dve kese iz robne kuće ili samoposluge je samo moj problem"

  • 5
Jelena Ćosić Tika Tihomir Arsić, Biljana Bilja Krstić Tihomir Arsić, Jelena Ćosić, BIlja Krstić, Foto: ATA Images, Marko Jovanović, Printskrin: Youtube/TV HAPPY

Glumac Tihomir Arsić, koji nas je danas napustio u 64. godini, imao je u životu dve velike ljubavi, kraljicu etno muzike na Balkanu Biljanu Krstić i 17 godina mlađu balerinu Jelenu Ćosić.

Za Biljanu Krstić, koja je i petnaest godina nakon razvoda sa Tikom bila u sjajnim odnosima, i nakon kraha braka imao samo reči hvale.

- Ona je bila fascinantno skromna, iako je pevala sa Đorđem Balaševićem u tada veoma poznatoj grupi Rani mraz. Upoznali smo se jedne večeri 1981. godine u Krsmancu u jeku njihove popularnosti i jednostavno sam shvatio da je to žena koja treba da mi rađa decu i na svoju veliku sreću, nisam se prevario. Venčali smo se 13. marta 1983. godine, svadba je održana u Hali Pinki u Zemunu pošto je bilo mnogo gostiju, a moja majka je lično zavila hiljadu i sedamsto sarmi. Na svadbi su nam bili Stevo Žigon, Mira Banjac, Bata Živojinović i još neke kolege sa kojima sam u to vreme delio profesionalnu sudbinu. Kao i mnoge druge stvari u životu i brak je podložan promenama, ali od našeg razvoda mnogo je važnije to što Bilja brine da li ja imam problema sa žuči, a ja što ona ima stomačni virus i leži kod kuće - objasnio je Tika svojevremeno.

- Nas dvoje zajedno gajimo naše ćerke Milicu i Lenku i među nama je apsolutno sve u najboljem redu. A na sve što su mediji pisali o tome koliko smo bili u braku dok sam bio u rijalitiju mogu samo da kažem: matičari rade svoje, a matematičari svoje. Ja sam grešan čovek i živeo sam jedan grešan život potpuno, ali sam veoma vodio računa da to ne bude na tuđi račun - izričit je bio Tika.

Sreću je pronašao kraj sedamnaest godina mlađe balerine Jelene Ćosić sa kojom se venčao 14. februara 2011. godine dok su bili u rijaliti šou-programu "Parovi".

- Jelena me je potpuno zavela svojom strašću i rodila se ideja da menjam svoj život, što je potrajalo. Nezahvalno je odgovarati na pitanja kada smo započeli svoju vezu jer pod kapom nebeskom nema nikog bezgrešnog. To što sam nosio dve kese iz robne kuće ili samoposluge je samo moj problem, ali uvek će biti tako. Siguran sam da je Jelena prava žena za mene, a sa druge strane, na bivšu suprugu sam kao i uvek beskrajno ponosan jer je Bilja poseban čovek i umetnik. Zato moram sledeće godine, kao svaki ozbiljan Turčin, da izvršim pritisak na obe svoje žene da svi zajedno sa decom odemo na more - pričao je kroz smeh Tika.

Uprkos greškama od kojih nikada nije bežao, već ih je javno priznao, smatra da bi bio srećniji da je odabrao drugu profesiju.

- Mislim da me je gluma samo zavarala jer da sam se bavio bilo kojim drugim poslom bio bih uspešan i miran. Taj let studenta glume je izuzetno lep i uzbudljiv, ali je prizemljenje i suočavanje sa stvarnošću veoma bolno, a prosečan glumac je veliko zlo i muka za sebe i za okruženje. Iz svog životnog iskustva, koje sam vrlo često i krvavo platio, izvukao sam jednu definiciju: Iskrenost ne znači reći sve što misliš, nego ne govoriti ono što ne misliš.

Video: Po ovome ćemo pamtiti Tihomira Tiku Arsića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ali....

    7. decembar 2020 | 17:14

    Jelena, ozenjen, dvoje djece, a tebe bas briga.

  • Lejla

    7. decembar 2020 | 17:04

    Jelena Biljanina kopija iz mladosti...

  • Obozavateljka

    7. decembar 2020 | 20:28

    U mladosti je bio toliko markantan tip, da je zasluzio da ga sto vise zena zapamti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA