≫ 

Noć kada je Džej uživo plakao kao malo dete: "Džej... Budi jak. Podigni glavu. Ne možemo bez tebe"

- Rasplaka me, ženska glavo - rekao je Džej ženi koja ga je hvalila tokom emisije

  • 30
Džej Ramadanovski Džej Ramadanovski Printskrin: TV Pink

Pevač Džej Ramadanovski, koji je preminuo u nedelju, 6. decembra u 57. godini, ostavio je veliki trag. Imao je fenomenalnu muziku, mnogi su ga obožavali.

Da je Džej bio cenjen kod ljudi, svedoči i scena iz emisije voditeljke Rade Radenović u kojoj je gostovao Džej.

Naime, uživo se javila jedna žena, koja je na prelep način ishvalila Ramadanovskog. Džej je plakao kao kiša i nije mogao da se smiri.

- Dragi moj Džej, hoću nešto da ti kažem. Ti si naša legenda. Od pesme... Pa, nemojte da mi ga pomerate iz kadra, molim vas, hoću da ga gledam. Nisam te se nagledala. Dragi Džej, od pesme "Zar ja da ti brišem suze", pa do svega ovoga danas. Zar je to nešto... Nemoj, Džej. Nemoj suze, molim te. Pored tebe smo plakali, pored tebe smo igrali, pored tebe smo živeli. Ti si jedna od legendi koja nikada neće nestati. Svako neka piše šta hoće, ali ti si zapisan za sva vremena, u mnogim srcima. U mom, to znam. U mnogim srcima, i budi srećan što si se rodio. Ja sam srećna što te imamo. Džej, dragi Džej, budi jak. Podigni glavu i samo napred. Molim te, Džej. Ne možemo bez tebe. Veruj mi, ja ne mogu da zamislim da ne mogu da čujem tebe... - rekla je žena koja se uključila u emisiju.

- Rasplaka me, ženska glavo - rekao je Džej.

- Ti imaš dušu, ti imaš srce. Dragi moj Džej, nemoj, molim te... Godine su sve rekle. I vekovi će ostati da pričaju o tebi. Tvoje pesme govore, tvoja duša govori, tvoje srce... Mi imamo dosta dobrih pevača, ali ne zna svako da pokaže da pokaže, da dušom iznese pesmu i stih. A ti si, moj Džej, umeo od prvog trenutka kada si se pojavio... - rekla je žena.

Pogledajte snimak:

Ukoliko gospođa koja se te noći uključila u emisiju i svojim rečima rasplakala Džeja, vidi ovaj tekst, ljubazno je molimo da se javi našoj redakciji.

Video: Dorćolske Delije se opraštaju od Džeja: U tišini izašli na ulice i njemu u čast zapalili baklje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    8. decembar 2020 | 09:49

    Da li će se sada Adil izvinuti čoveku koji ga je postavio tu gde jeste? Adil je jedini čovek u svetu koji je Džeja ujeo za srce.

  • Incognito

    8. decembar 2020 | 09:43

    Čovek koji je bio ceo od duše 💔💔💔

  • 🌸

    8. decembar 2020 | 10:50

    Ne razumem ljude koji čitaju članke koje ih ne zanimaju. Mene ako nešto ne zanima, ne čitam, a sigurno ne bih komentarisla što o nekome pišu. A po novinama bar danas možete naći toliko nepotrebnih i loših stvari. Ne pisati o čoveku koji je imao veliko srce i prelepu dušu, to bi bilo nepoštovanje prema njemu. A svi mi bismo bili uskraćeni njegove topline i dobrih dela koje je radio srcem i dušom. Neka počiva u miru i hvala mu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA