≫ 

U ovoj pekari je Džej kupovao peciva i hranio gladne: Evo šta nam je o pokojnom pevaču rekla radnica

- Dolazio je uglavnom u jutarnjim satima, kupovao je dosta hrane i uvek je ostavljao veliki bakšiš devojkama - rekla je radnica u pekari

  • 8

Pevač narodne muzike Džej Ramadanovski imao je veliko srce, a priču koja kruži o njegovoj pažnji i humanosti prema drugim ljudima potvrdili smo u jednoj pekari na Dorćolu.

Naime, priča se da je Džej u pekari kupovao peciva i ostavljao ih u kesama koje je obično kačio na kontejnere po Dorćolu, kako bi to pronašli i pojeli ljudi koji nemaju šta da jedu.

Posetili smo pekaru na Dorćolu gde nam je radnica, koja je usluživala Ramanovskog, ispričala da je pevač kupovao u pekari veliku količinu hrane, od svega pomalo, mnogo više nego što je bilo potrebno samo za njega.

- Dolazio je uglavnom u jutarnjim satima, kupovao je dosta hrane. Uvek je bio vidno raspoložen, verovatno je dolazio posle nekog izlaska i uvek je ostavljao veliki bakšiš devojkama. Bio je prijatan... - rekla nam je radnica u pekari.

- Često je dolazio, ali ga u poslednje vreme nije bilo. Sigurno je da je kupovao hranu i za druge, jer u toj količini koju je kupovao nije sigurno samo za njega... - rekla je ona i dodala da je obožavala Džeja kao pevača.

Podsetimo, Džej je preminuo u nedelju, 6. decembra, nakon što mu je u snu stalo srce, a zbog njegove iznenadne smrti tuguje ceo region.

Kakao izgleda pekara u kojoj je jeo Džej, ali i iz koje je hranio gladne na Dorćolu pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Bolan je sada snimak na kojem Džejeva mlađa ćerka peva njegov hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legenda

    9. decembar 2020 | 10:06

    Niste pisali dok je bio ziv, nema ni sad potrebe.O necijim delima saznamo tek kada umru.

  • Kole

    9. decembar 2020 | 11:21

    Po cemu je zasluzan da mu se digne spomenik,jel izmislio kisobran,struju,gromobran. Pa jedan saban,jedan sinan nema spomenik,cak ni bata glumac ,znaci ja ne verujem sta se radi Gde je spomenik Ive Andrica,gde je spomenik Desanke Maskimovic itd

  • ✍️

    9. decembar 2020 | 11:17

    Tako ti je to . Posle se priča o delima. A on ima dobra dela.🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA