≫ 

Otac Darka Lazica na intenzivnoj! Majka Branka: "Pozlilo mu je, nije dobro..."

- Ne znam sada ništa više. Čekamo doktora da nam se javi - rekla je - kratko je rekla vidno potresena majka Darka Lazića Branka Lazić

  • 10
Milan, Branka, Darko Lazić Branka Lazić, Milan Lazić, Darko Lazić Foto: Nikola Tomić, Instagram/milanbranka

Pevač Darko Lazić je na svom Instagram nalogu objavio zabrinjavajuću objavu na Instagramu. Naime, on je na svom profilu na popularnoj društvenoj mreži postavio sliku svog oca Milan uz sledeći komentar.

- Šta sam ja preživeo sve iako su mi dali samo 5 posto šanse da ću preživeti, ti ćeš i sa 1 posto preživeti jer si me ti napravio i jači si od mene - napisao je Darko.

Ekipa portala Telegraf JETSET kontaktirala je Darkovu majku Branku Lazić.

Gospođa Branka se ljubazna javila na telefon i objasnila šta se dešava.

- Operisao je želudac 5. decembra. Javili su nam da mu je pozlilo, nije dobro... Ne znam sada ništa više. Čekamo doktora da nam se javi. Na intenzivnoj je - kratko je rekla vidno potresena majka Darka Lazić za Telegraf JETSET.

Kako saznajemo, otac Darka Lazića je imao operaciju smanjenja želuca koju je pevač imao prošle godine. Razlog je taj što je hteo da smanji višak kilograma, isključivo iz zdravstvenih razloga.

Video: Molim vas, nemojte: Otac i devojka Darka Lazića stigli u bolnicu, nisu mogli da govore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    7. decembar 2020 | 21:27

    Nije ni ta operacija za svakoga i nije lagana uopste. I ona druga pevacica je jedva prezivela, bila dva meseca u bolnici. Ne znam jel smrsala uopste na kraju

  • Jovana

    7. decembar 2020 | 21:32

    Dokle vise o tom sto treba u zatvor da ide? Sramota da se takvim ljudima, potencijalnim ubicama u saobracaju, pridaje znacaj.

  • R. Vukasinovic

    7. decembar 2020 | 23:16

    Mnogo bezbednija procedura, od smanjenja zeluca, je ubacivanje u zeludac, kroz jednjak, u blazoj anesteziji, balona, koji se napuni fizioloskim rastvorom i popuni dobar deo zeluca, tako da se covek brzo zasiti kada uzima hranu. Balon se za 6 meseci u organizmu sam razgradi, a za to vreme je moguce smrsati oko 20 kilograma. Za one koji imaju veci visak kilograma, procedura se moze ponoviti. Balon je samorazgradiv i posle 6 meseci se potpuno razgradi, nije ga potrebno vaditi. Covek nastavlja da zivi normalno, trudeci se da odrzi postignutu tezinu umerenom ishranom i fizickom aktivnoscu. Kod operacije smanjenja zeluca, sve je ozbiljnije i rizicnije i pacijent dozivotno mora imati kontrole, jer moze doci do komplikacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA