≫ 

Koga to skriva Antonija Šola u "Javnoj tajni"?

- Pisanje i stvaranje me pokreće, muzika i pesma je lek za sve i nikada ne prestajem da stvaram i da pevam - rekla je kantautorka

  • 0
Antonija Šola Antonija Šola Printskrin: Youtube/Antonija Šola

Svako ima tajnu. "Javna tajna" nova je pesma poznate kantautorke Antonije Šola, koja ne skriva da u jeku pandemije piše i stvara više nego ikada. Život ni muzika ne smeju stati, tako Antonija neprestano piše za svoje kolege i niza mnoge uspešne suradnje, te ne skriva zanesenost pisanjem novih pesama.

Samo ove godine izdala je tri singla, od kojih je jedan duet sa pevačem grupe Vigor “Cijena prave ljubavi” za koju su osvojili Cesaricu za hit Veljače, letni singl “Ponovo” u sklopu CMC festivala, te novu pesmu intrigantnog naslova “Javna tajna” u izdanju Croatie records, a koju i ovaj puta potpisuje sa frontmenom benda ljubavnici Mariem Regeljom.

- Saradnja sa Mariem Regeljom unela je novi elan u moje stvaranje i naš potpis je dobio poseban preoznatjiv stil kao i zvuk kojeg je produkcijski oblikovao Bojan Dragojević. Drago mi je što smo Mario Regelja i ja jednako produktivni i što zajedno potpisujemo i pjesmu njegovog benda Ljubavnici - ona me voli - koja je upravo ostvarila novi ulaz na nacionalnoj top listi i to direktno na prvo mjesto, radujem se našoj saradnji i znamo da najbolje tek dolazi - navela je Antonija i nastavila:

- "Javna tajna" je jedna od onih pesama koja nastaje u trenutku i odmah smo znali da je moram snimati bez obzira na situaciju, ne kalkulišem i sve što želim je da pesma živi, da donese pozitivnu vibraciju i da nas sve spoji muzika. Pesma je poklon publici u predpraznično vreme, vreme nade koje će nas ponovno zbližiti na ovaj način kroz pesmu. Srećom postoje mnoge plaforme za slušanje muzike i zato muzika neće stati. Uživali smo u svakom trenutku stvaranja pesme i videa za koji je zaslužan Matija Škalić, to je mlada ekipa sa kojom delim ista razmišljanja i vizije i uživamo u kreativnosti - navela je kantautorka.

"Javna tajna" će se naći i na Antonijinom novom albumu u proleće, a osim albuma planira i nove suradnje sa novim mladim izvodjacima kao što je Niikka, novim bendovima a planira i novi duet za leto, tko će to biti za sada je tajna, a možda čak i javna tajna kaže Antonija.

- Pisanje i stvaranje me pokreće, muzika i pesma je lek za sve i nikada ne prestajem da stvaram i da pevam, to je moja misija i moj život, kroz pesme sam ono što trebam biti, muzika je moje utočište i moja snaga, tako ljubav i radost koju osjećam prenosim i delim sa svima, a to je javna tajna, jer o meni ne znate ništa, ali kroz moje pesme možete saznati i sve o meni - navela je Antonija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA