Srpska voditeljka: "Pobedili smo ovo, zajedno ipak nas je bilo dvoje i bili smo jači, MI -COVID 1-0"

- Strah je lebdeo svuda oko mene, ali mir u meni je bio jači - napisala je Marina Mićić

  • 0
Marijana Mićić

Marijana Mićić Foto: A. Nalbantjan

Voditeljka i glumica Marijana Mićić oglasila se na Instagramu, a u svojoj objavi je navela da su ona i njen dečko Miloš pobedili COVID 19.

Kako je ona navela, zarazili su se u istom trenutku, ali su na kraju pobedili i sada su negativni.

"Negativni smo. Zdravi smo. Dobro smo. Ova Covid priča je sa srećnim krajem  Svakodnevno slušamo teške priče, tužne priče, loše vesti, poražavajuće brojke ... Ne potcenjujem bolest, ne osudjujem strah, razumem ovo kolektivno magnovenje koje traje dugo,predugo ...

Kao neko ko je hodajuća paranoja, puna strahova osnovanih ali i onih drugih, kao neko ko se čuvao i nije imao kontakte tokom proteklih meseci, zarazila sam se, tačnije zarazili smo se zajedno Miloš i ja u istom trenutku, satu, sa identičnim simptomima. Tog trenutka sam se isključila, tv, portali, internet, sve sto postoji odakle dopiru vesti za mene je tog momenta prestalo da postoji . Pojavila se disciplina, hrabrost, snaga i mir. Mir u dubini. Strah je lebdeo svuda oko mene, ali mir u meni je bio jači.

Pobedili smo ovo, zajedno ipak nas je bilo dvoje i bili smo jači MI -COVID 1-0 (mada iskreno mislim da je 2-0 jer smo sve ovo prošli u januaru) 

Za nas danas počinje Nova godina, mi slavimo život, zdravlje i jedno drugo. Nije važno koji je datum, jer 1.januara 2021. ovo kolektivno ludilo neće nestati. Čuvajte se, ali se nemojte plasiti, čini mi se da bolesti vole strah.

Radujte se danas, večeras kao da je sutra Nova godina. Svi smo isti, nema zastićenih, samo disciplinovanih i onih koji na prvi simptom reaguju.

Usporite. Čuvajte se. Radujte se. Volite se.", napisala Marijana Mićić na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA