≫ 

Dorćol tuguje sa Džejem: Živić ispričao tužnu situaciju sa tehničkog pregleda sa uplakanim radnikom

Dirljiva situacija na Dorćolu

  • 4
Marko Živić Marko Živić Printskrin: TV Pink

Nova emisija "Amidži šou" bila je posvećena Džeju Ramadanovskom, čuvenom Dorćolcu, koji je preminuo u nedelju 6. decembra u 57. godini života. Glumac Marko Živić, koji živi na Dorćolu, ispričao je situaciju sa tehničkog pregleda, koja se tiče pokojnog pevača

- Danas sam registrovao auto, pošto ja živim na Dorćolu, i zanimljiva je priča za za našeg važnog čoveka. Onaj (čovek) koji ti pregleda auto (u servisu), i kaže: "Marko, kako ćemo mi na sahranu?"Pa ja ne znam šta da ti kažem... I počne čovek da plače. I ja kažem: "Koliko će da traje ovaj pregled? Ja moram da odem, nemoj da mi plačeš, jer ja nemam živaca za to. Nemam snage, koliko je bio tužan - rekao je Živić.

Na pitanje, koja mu je prva asocijacija na Džeja, Marko je odgovorio iz topa:

- Na istinu. Ta istina u njegovim očima. Ja, kada glumimo, kada vidiš glumca u kadru, partnera, ti tačno vidiš, da li je on u istini, ili glumi. Mislim da je Džej uvek bio u istini. Ja sam mnogo voleo tu pesmu, i zbog njegove istine - naveo je glumac.

Video: Nedelja se ori iz popravnog doma gde je odrastao Džej: Decu je posećivao i donosio im poklone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA