≫ 

"Opasni momak me je spopadao pijan i drogiran! Kada sam ga odbila zveknuo mi je šamarčinu"

- Nisam smela ni da pomislim da slučaj prijavim policiji - rekla je pevačica

  • 15
Katarina Živković Katarina Živković, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Katarina Živković (31) ispričala je da je muškarac pokušao da je napastvuje nakon nastupa, a kako je on bio "opasan momak", pevačica nije smela da prijavi policiji slučaj.

- Posle nastupa sam otišla u bekstejdž i prišao mi je čovek kog sam znala od ranije. Bio je pijan i drogiran. Vređao me je, psovao, nazivao pogrdnim imenima, bila sam izrevoltirana, pa sam mu vratila istom merom - započela je Katarina.

- Počeo je da me spopada, nasrnuo je na mene, a kada sam ga odbila, zveknuo mi je šamarčinu. Bila sam uplašena, ponižena i povređena. Pošto sam bila klinka, a on opasan momak, koji mi je pretio da će svašta da mi uradi, nisam smela ni da pomislim da slučaj prijavim policiji - dodala je pevačica.

Katarina je istakla da se sve to dogodilo kada je imala samo osamnaest godina.

- Doživeti tako nešto sa samo 18 godina je strašno. Ja tom čoveku nisam bila ravna ni po kojim parametrima. Bila sam slaba devojčica koja ga nije ni u jednom momentu izazvala da uradi tako nešto. Uzdigla sam se i nastavila dalje - rekla je ona za Hit.

Katarinin otac Branislav je u teškom zdravstvenom stanju i mora na operaciju tumora.

- Meni je teško zbog tate, ali je mojima još teže. Tati koji prolazi sve to i mami koja je stalno uz njega. Otežavajuća okolnost je to što su sada skoro sve bolnice u Srbiji postale kovid i što tata mora da čeka na operaciju. Činimo sve što je u našoj moći da mu pomognemo. Ne znamo da li ide ka boljem - rekla je Katrina.

- I dalje je kod kuće, dok se ne završi čitava papirologija. Korona nas je uništila u svakom smislu. Još ja ne radim, ne zarađujem, loše nam je isto onoliko koliko je i ljudima koji se ne bave javnim poslom. Imam i ja svoje rashode i pomažem roditeljima - zaključila je pevačica.

Video: Neću na odmor, sačekaću neka bolja vremena!: Kaća Živković o trenutnoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    9. decembar 2020 | 11:59

    Pa si se setila da to kazes posle 13 god... Zato si sad u vezi sa programerom 😂😂😂

  • hohoho

    9. decembar 2020 | 11:17

    Ova i dalje misli da je riba a u stvari obicna seljancica koja je unislila da je zvezda i sada da bi dosla do izrazaja prica price kako bi je bilo u javnosti. Zali boze devojke koje su stvarno dozivele nasilje a zbog ovakvih spodoba normalni momci odu na robiju. Nazad u selo odakle si dosla jer ni za tamo nisi dobro dosla

  • Marko

    9. decembar 2020 | 11:42

    Zato si sad sa stojketom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA