Dušan tvrdi da Tanja krije da su se pomirli: "Poručujem joj da ode na lečenje po hitnom postupku!"

- Ne znam iz kog razloga krije naše pomirenje i to da je među nama sve u najboljem redu - rekao je Dušan

  • 9
Tanja Savić, Dušan Jovančević Tanja Savić, Dušan Jovančević, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Dušan Jovančević, muž Tanje Savić, tvrdi da su se oni pomirili, dok pevačica govori suprotno, a Dušan se povodom Tanjinih reči ponovo oglasio.

- Od vas čujem da je ponovo pričala da se nismo pomirili i šokiran sam tim njenim ispadom. Ne znam iz kog razloga krije naše pomirenje i to da je među nama sve u najboljem redu - ipričao je Dušan.

- Sve je jasnije da ta žena odavno ne zna šta priča i poručujem joj da ode na lečenje po hitnom postupku. Nema smisla i nije fer da priča takve stvari dok meni priča nešto potpuno drugo - rekao je Jovančević za "Alo".

Podsetimo, Dušan je ranje potvrdio da se pomirio sa Tanjom, istako je da se njih dvoje vole i da je njihova svađa farsa za javnost kako bi podigli prašinu.

- Tanja i ja se jesmo pomirili. Govori mi da me voli i da misli na našu ljubav beskrajno. Takođe, i ja se isto tako osećam - rekao je Dušan tada.

- Ljudi, mi se volimo! Ovo sve što smo napravili, bio je naš dogovor kako bismo malo podigli prašinu. Tanja sebi pravi marketing, jer treba da izbaci novu pesmu - istakao je Jovančević ranije.

Sa druge strane pevačica u videu na Instagramu tvrdi da se nije pomirlila sa mužem, ali da mora da ga poštuje zbg dece.

- Imam decu u ovom slučaju sa tim čovekom, ali ja tog čoveka, kakav god da je, ipak moram da poštujem zbog moje dece. Ali je moja odluka da li ću ja da živim ili da neću da živim s njim. Ja sam rekla, ja to neću da trpim - rekla je Tanja i dodala:

Nismo se pomirili, ljudi. Kako možemo da se pomirimo. Čovek je dva dana ovakav, dva dana onakav. Sud će doneti odluku, ako ne možemo da se dogovorimo kao civilizovani ljudi. Ja moram da se čujem s njim, deca su moja kod njega. On je otac moje dece. Sa decom se nisam čula dva dana. Tražila sam da ih čujem, ali gospodin nije bio tu. Na fiksni se nisu javili.

Međutim, u javnost su isplivale navodne prepiske između Tanje i Dušana, u kojima pevačica svom mužu izjavljuje ljubav i piše da joj nedostaje, kao i da se kaje zbog svega što se desilo.

Video: Onaj ko me ne zaslužuje, nemam šta s njim da pričam: Tanja demantovala da se pomirila sa mužem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    9. decembar 2020 | 11:09

    Ovaj covek je bolestan! Namerno ovo radi da izgubi fanove i da je ljudi ne vole! Stop ovakvim nasilnicima i psihopatama!

  • ✍️

    9. decembar 2020 | 11:07

    Bolesnik gleda samo da joj prkosi.🤷‍♀️

  • Jellena

    9. decembar 2020 | 12:10

    Ako su u dobrim odnosima, zasto priča za novine da ona ne zna sta prica i da treba da se leči, znači ako su se pomirili njoj će te reči uputiti, a ne ovako kao da nemaju kontakta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA