≫ 

Milan Kalinić prvi put u emisiji sa ženom Sandrom: Drhtavim glasom jedva govorio o teškoj nesreći

Saobraćajka u kojoj je Milan učestvovao dogodila se u januaru 2015. godine kod Brusa

  • 16
Milan Kalinić Milan Kalinić, Printscreen/K1

Pre pet godina, voditelj Milan Kalinić je imao saobraćajnu nezgodu kod Brusa, kada se sudario sa putničkim vozilom sa mađarskim registracionim tablicama.

Milan je odlučio da u svojoj emisiji "Preživeli" ugosti svoju suprugu Sandru i pred njom iznese sve kroz šta je prošao u trenucima i kako se nezgoda dogodila.

- Situacija koju nikad neću da zaboravim u životu. Ja prilazim kolima i hoću da vidim ko je u kolima i šta se dešava, i zatičem situaciju... Ja kako sam udario tačno u taj deo vozačev, ja sam sve to nabio, njemu je volan uleteo u grudni koš. On je bio nagnut nad volanom i ležao sa otvorenim očima - pričao je Kalinić.

Supruga Sandra gledala je Milana dok je prepričavao jezive scene i pokušavala da mu pomogne da završi misao, a Milan je sa suzama u očima dodao:

- Naša deca su bila mala, ali nisu bila toliko mala...

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se u januaru 2015. godine u selu Dupci kod Brusa, na najopasnijoj deonici puta za Kopaonik, koju inače mnogi zovu "krivina smrti". Do sudara je došlo zbog potpuno zaleđene krivine u kojoj je "Land Rover", kojeg je vozio Kalinić proklizao i prešao u suprotnu traku, te naleteo na "suzuki" mađarskih tablica u kojem je bilo nekoliko putnika.

Urađen je alkotest na licu mesta i tada je utvrđeno da poznati voditelj nije bio pijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    10. decembar 2020 | 13:00

    Koliko antipatican čovek i loš glumac.

  • Alex

    10. decembar 2020 | 12:59

    Jako je taj Kalenic rizican za volanom ,nije mu to prvi pu oduzmete mu dozvolu,ionako je mnogo umisljen pa vozi ludacki po Bg.....sramota

  • M

    10. decembar 2020 | 12:28

    Milion snimaka kako se bahati po gradu, i prolazi na crveno svetlo... Mogu misliti kako li tek vozi kad je van grada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA