≫ 

Zlata Petrović bleda i otečena od plakanja stigla na Džejevu sahranu

Na Novo groblje prvi su stigli članovi njegove porodice - ćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada i saradnica Andrijana koja je 20 godina bila uz Džeja

  • 0

Video: Zlata Petrović sva otečena: Nije mogla da zaustavi suze nakon izlaska iz kapele

U 13 časova na Novom groblju u Beogradu počelo je okupljanje onih koji su želeli da odaju počast pokojnom pevaču, legendarnom Džeju Ramadanovskom.

Među mnogobrojnim prijateljima i kolegama, pojavila se Zlata Petrović, sa kojom je Džej negovao višedecenijsko prijateljstvo i saradnju. Skrhana bolom, pevačica je vidno otečena i uplakana stigla na ispraćaj legendarnog pevača.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Na Novo groblje prvi su stigli članovi njegove porodice - ćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, saradnica Andrijana koja je 20 godina bila uz Džeja.

Ćerka Marija lice je prekrila crnom maramom, a njena majka Nada pridržavala ju je. Džejeva mezimica jedva stoji na nogama, a porodica i prijatelji pružaju joj podršku.

Džejeva starija ćerka Ana je stigla sa mužem Adilom koji sa Džejem godinama nije govorio.

Odmah za njima stigao je Džejev najbolji prijatelj Miodrag Mića Softić, potom Radiša Trajković Đani, Ivan Marinković, Sanja Maletić, Toma Panters...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA