Džejeva ćerka se oglasila nakon sahrane: "Hvala svima koji su ispratili mog oca na večni počinak"

Marija bila je izuzetno vezana za njega i veoma je teško podnela očevu smrti

  • 7
Sahrana Dzeja Ramadanovskog Marija Ramadanovski, Foto: ATA Images

Pevač folk muzike, Džej Ramadanovski sahranjen je juče, 11. decembra u Aleji zaslčužnih građana na Novom groblju. 

Veliki broj prijatelja, rodbine, kolega došli su da isprate pevača na večni počinak.

Njegova ćerka, Marija bila je izuzetno vezana za njega i veoma je teško podnela očevu smrti, te ju je juče majka Nada sve vreme pridržavala kako ne bi pala. Ona je ipak, smogla snage da juče ode i na Dorćol, gde su mu prijatelji odali počast na poseban način, tako što su puštali njegove pesme i snimke sa koncerta.

Marija se sada oglasila i na svom Instagramu, gde je poručila sledeće:

- Zahvaljujem se svim prijateljima koji su bili i ispratili mog oca na večni počinak. 

Podsetimo, Džej je preminuo 6. decembra u 57. godini usled posledica srčanog udara. On je umro u svom stanu na Dorćolu, gde je živeo sa svojom partnerkom Andrijanom sa kojom je bio 20 godina.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Video: Imao si američku životnu priču: Potresan govor glumca dirnuo do srži Džejevu ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    12. decembar 2020 | 13:34

    Nedavno umro moj komšija Toma, divan čovek i komšija, ali ispraćen kao da je beskućnik jer smo morali da poštujemo propise vlade. Pitam sada zašto neko mora da poštuje propise a neko ne? Meni je moj komšija bio vredniji i od DŽeja i od cele estrade a nisam mogao da ga ispratim kako dolikuje jer ispred kapele dežura policija. Dokle više ti dvojni aršini?

  • Snežana

    12. decembar 2020 | 12:31

    Tek sad ce da bukne korona. Gde su bili komunalni milicajci i policija da to sprece? Mozda pravila da na sahranama ne sme vise od 5 ljudi da prisustvuju vazi samo za sirotinju? A za elitu 5 puta po 100 moze. Sram vas bilo drzavo. Sta to radite? Odvajate ljude.

  • Emina

    12. decembar 2020 | 12:01

    Da, niti zene idu na groblje. Ja nisam mogla ocu otici na dzenazu, jer samo muskarci idu na groblje. 😔 A, ovdje muzika, trube, ko zna sta sve... Nemam nista protiv, ali ako je covjek htio da bude sahranjen po muslimanskom obicaju, ne razumijem sve ovo. .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA