Grlili se i skakali od sreće! Danijela Karić i Ivan Mileusnić saznali pol bebe

Danijela i Ivan imaju sina Maksima, a uskro će dobiti još jedno dete

  • 6

Pevačica Danijela Karić i koreograf Ivan Mileusnić čekaju svoje drugo dete, a sada su otkrili kog pola je beba.

Njih dvoje već imaju sina Maksima, a Danijela iz prethodnog braka ima ćerku Moniku i sina Filipa, a uskoro će njihova porodica dobiti još jednog člana.

Ivan je na svom Instagram profilu objavio snimak kako su saznali kog pola je njihova beba, a kada su videli boju balona, ponosni roditelji sa sinom Maksimom i Danijelinom decom iz prvog braka skakali su od sreće.

- Uvek sam govorio da verujem u čuda, da kada nešto želiš toliko iskreno i jako, da san na kraju može da postane java. Moje najveće čudo u životu koje mi se ostvarilo sve najveće snove jeste moja draga žena i lepota, Danijela - napisoa je Ivan u objavi.

- Ti si najbolja i najnesebičnija osoba na svetu koja ume najlepše da voli i čini presrećnim sve oko sebe. Kad smo 27.10. na praznik Svete Petke uradili prvi test za trudnoću i saznali da je trduna, u sebi sam poželeo da dobijemo još jednu ćerkicu u našem domu - naveo je koreograf.

Moja želja je uslišena i Danijela i ja ćemo postati roditelji jednoj prizncezi. Mojoj sreći nema kaja, vrištao bih da me ceo grad čuje - zaključio je Mileusnić.

Kako su Danijela i Ivan saznali pol deteta pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ivan odmah posle crkvenog venčanja upitao Danijelu: I, kako je biti moja žena?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA