"Danas odlazi važan deo mog života": Bilja Krstić se emotivnim rečima oprostila od Tike Arsića

Bilja i Tihomir bili su u braku i imaju dve ćerke

  • 13
Bilja Krstić, Tihomir Arsić Bilja Krstić, Tihomir Arsić, Foto: Marko Jovanović

Glumac Tihomir Tika Arsić sahranjen je danas, 12. decembra, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. a njegova prva supruga, kraljica eto muzike Biljana Bilja Kristić oglasila se potresnim rečima.

Bilja se na svom instagram profilu emotivnim rečima i porodičnim fotografijama iz prošlosti oprostila od bivšeg muža sa kojim ima dvoje dece.

- Danas odlazi jedan važan deo mog života. Sa sobom si poneo deo naše mladosti i bezbrižnosti. Naša deca su, i uvek će ostati, deo nas. Pamtićemo sve ono što smo najviše volele u tebi. Tvoje MLB - napisala je pevačica.

Bilja i Tihomir iz braka imaju ćerke Milicu i Lenku, koje su na prodičnim fotografijama pozirae uz oca i majku. Gumac iz durogog braka sa balerinom Jelenom ima ćerku Veru i sina Arsenija.

Podsetimo, Tihomir je slučajno, na detaljnom pregledu saznao je da ima rak na glavi pankreasa, a kako se tada pripremao za filmsku ulogu - čoveka koji umire od raka, razmišljao je da li da prvo snimi film, pa da ode na operaciju ili da odustane od uloge zbog zdravlja.

Premda je kancer bio u samom začetku, rešio sam da ne odlažem lečenje. Operisan sam za šest dana. Kada su me iz operacione sale odvezli na intezivnu negu, bio sam u bunilu od anestezije. Moja supruga Jelena je bila pored mene. Kaže da je prvo što sam rekao bilo: "Ništa od filma". Nažalost, film nisam snimio, ali na sreću snimio ga je jedan sjajan glumac.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

Video: Po ovome ćemo pamtiti Tihomira Tiku Arsića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eeee

    13. decembar 2020 | 07:47

    Izvini sto si me tukao .

  • QW

    12. decembar 2020 | 22:53

    Ove žene kao da pate od amnezije. Bivša DŽejeva žena juče pada u nesvest od žalosti, ova Tikina bivša zaboravila da je pričala kako je Tika svakodnevno maltretirao i tukao a sada slomljena od žalosti?! Ko to razume i veruje svaka mu čast.

  • Zeljko

    13. decembar 2020 | 07:58

    Ostavio i tebe i vasu decu za jednu mnogo mladju, sta ima da ga zalis?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA