≫ 

Srbija u korona paklu, a ona ponovo ugovara angažmane: Teodora pravi dnevnu žurku za Novu godinu

"Neće vam pomoći ni to što ćete biti samo u okruženju od 100 ili 500 ljudi, niti to što nećete posle 23 sata da idete u klubove"

  • 71
Teodora Džehverović Teodora Džehverović, Foto: ATA Images, Instagram/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović od početka pandemije korona virusa spada u grupu pevača koji su zarad zarade ugrozili, kako svoje, tako i zdravlje svojih fanova.

Naime, Teodora je već nekoliko puta nastupala u krcatim klubovima tokom korone, a sada, u jeku epidemije, dok stručnjaci upozoravaju na stravične posledice okupljanja, ona pravi dnevnu žurku za Novu godinu.

Na jednom Instagram profilu osvanula je objava Teodorine dnevne žurke na jednom prestoničkom splavu, koja se uveliko reklamira.

Pevačica je još uvek nije najavila na svom profilu, ali na zvaničnim stranicama reklama postoji.

Uzevši u obzir i da je mlada zvezda svoj nastup unapred ugovorila, obaveštenja o eventualnom otkazivanju ili bar posebnim merama prevencije korona virusa tokom nastupa, nije bilo.

Teodorini nastupi u junu i avgustu mesecu:

Podsetimo, Bivša učesnica "Zadruge" na društvenim mrežama je tokom leta najavljivala tezge i objavljivala fotografije sa nastupa. Zbog toga su joj mnogi pisali negativne komentare na Instagramu, koje je uredno brisala, ali je onda napisala saopštenje.

- Pošto mi je stiglo nekoliko poruka na temu kako mogu da nastupam sada kada je ovakva situacija. Dragi ljudi, ja nikoga ne teram da dođe na moj nastup. Svako u životu treba da radi kako misli i kako oseća. Jedini način da vam se apsolutno ništa ne desi jeste da sedite po ceo dan kod kuće, sami.

- Neće vam pomoći ni to što ćete biti samo u okruženju od 100 ili 500 ljudi, niti to što nećete posle 23 sata da idete u klubove. Ja ne mogu da dozvolim sebi da me obuzme panika i želim da budem najpozitivnija u ovom trenutku. Ne radi se o parama, već o želji za radom, jer mene moj posao pokreće. Ne bojim se korone i nemojte me osuđivati zbog toga - napisala je Teodora, koja je posle ove objave samo još više navukla gnev ljudi na društvenim mrežama - napisala je Teodora.

Video: Ovi sportisti su ludo zaljubljeni u cice sa estrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đokara

    13. decembar 2020 | 10:49

    Pa sačekajte da napravi, pa onda lepo prekid žurke, kazna za sve, a tu malu odvratnu posebno kazniti pa da sledeća tri dočeka radi samo da je isplati....

  • E

    13. decembar 2020 | 10:35

    zbog ovoga ce biti policiski cas za Novu godinu.

  • Mickey Mouse

    13. decembar 2020 | 13:04

    Bruka i jad. Sve snage uprli da te oblate Teice, a samo izazvali reakciju. Ti si i dalje jedna od najboljih djevojaka na estradi. Nek prate šta i kako drugi rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA