≫ 

Preminuo otac Darka Lazića usled komplikacija nakon operacije želuca

Milan Lazić podvrgao se operaciji želuca kako bi uspeo da smrša

  • 3
Milan Darko Lazić Milan Darko Lazić, Foto: Nikola Tomić

Milan Lazić, otac popularnog pevača Darka Lazića, preminuo je danas, 13. decembra, u bolnici "Sveti Sava".

Darkov otac 5. decembra imao je intervenciju smanjena želuca, jer je zbog zdravlja trebalo da smrša, koju je prošle godine imao i pevač, ali se Milanu nakon operacije zdravstveno stanje zakomplikovalo.

Kako nam je rekla Darkova majka Branka, Milan je na operaciju otišao potpuno zdrav, a nakon što mu se zdravstveno stanje zakomplikovalo primljen je na intenzivnu negu.

Lazić je u noći kada se Milanu stanje zakomplikovalo bio u Cirihu gde je saznao da mu je otac loše, a nakon što je došao u Srbiju, pravo sa beogradskog aerodroma, sa rođenim bratom Draganom, došao je da razgovara sa lekarima, koji su mu rekli da mu je otac u kritičnom stanju.

Nije dobro, uopšte... Loše je... U jako je teškom stanju. Bukvalno su nam rekli da moramo da budemo spremni na sve... Ne znam šta bih ti više rekao - rekao nam je Lazić ranije.

Operisao je želudac i pozlilo mu je. Šta se desilo, niko ne zna. Znam samo da mu je mozak ceo, kompletno oštećen, da mu je stalo srce, koliko sam razumeo, da su ga reanimirali... Ne znam stvarno šta se desilo, živ i zdrav je otišao... Ne znam šta bih ti rekao - objasnio nam je tada Darko.

Podsetimo, Darko je pre dve godine imao stravičnu saobraćajnu nesreću u Brestaču kod Pećinaca, a dok se u KBC Zeminu borio za život otac je bio uz njega, te je svakodnevno dolazio i po nekoliko puta.

Nakon što je Lazić počeo da se oporavlja, njegovim roditeljima vratio se osmeh na lice, a Darko je pre nedelju dana objavom na Instagramu poručio da se je njegov otac jači od njega, te da ako je on preživeo sa 5 posto, njegov otac će se sigurno oporaviti.

- Šta sam ja preživeo sve iako su mi dali samo 5 posto šanse da ću preživeti, ti ćeš i sa 1 posto preživeti jer si me ti napravio i jači si od mene - napisao je Darko 7. decembra, u objavi na Instagramu.

Video: Loše je, doktori su rekli da budemo spremni na sve: Darko Lazić pred bolnicom u kojoj mu je otac

Darko se oglasio nakon smrti oca: "Teško nam je, držimo se"

Posted by Telegraf JetSet on Недеља, 13. децембар 2020.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA