≫ 

Dramatična objava Kristine Kovač iz Švedske: Ima koronu, hitna dolazi u slučaju gušenja ili umiranja

- Pozitivna kao vrata. 7. dan bolesti. Sve gore iz dana u dan... Nema medicinske nege i praćenja za Covid bolesnike - navela je pevačica

  • 47
Finale X Faktora, Kristina Kovač Kristina Kovač Foto: Marko Todorović

Kristina Kovač oglasila se na Tviteru iz Švedske, pri čemu je otkrila da je pozitivna na korona virus. Prema njenim rečima, u toj zemlji nema medicinske nege za COVID bolesnike, a hitna pomoć reaguje samo u slučaju gušenja ili umiranja.

Inače, Kristina je otkrila da je pozitivna na korona virus.

- Pozitivna kao vrata. 7. dan bolesti. Sve gore iz dana u dan... Nema medicinske nege i praćenja za Covid bolesnike, samo hitna pomoć u slučaju gušenja/umiranja - napisala je ona.

Evo i njene objave.

Kristina Kovač Printskrin: Twitter/@kristinakovac

Video: Nina Radulović o borbi sa korona virusom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ђурађ

    14. decembar 2020 | 23:34

    Када одлазите, пљујете по својој земљи немилосрдно. Не кажем да је код нас све добро, али није ни тако лоше да би се бежало. Запамтите, на западу ће вам за еуро душу извадити. Сада се то и буквално показује. Србија је једна на свету. Надам се да ће свако од нас урадити по мало, да нам свима буде лепше.

  • Maximus Decimus Meridius

    14. decembar 2020 | 21:55

    Ljudi takva je situacija i u Nemačkoj, radio sam tamo čujem se sa prijateljima, samo hitna može da vozi pozitivne na Covid 19, nema mrdanja iz stana ili kuće. Živela majka Srbija!

  • Boca

    14. decembar 2020 | 21:55

    Bilo je samo pitanje vremena kada će se tzv. švedski pristup raspasti. A za vas koji tvrdite da je u Srbiji najgore kada je reč o pandemiji - pozdrav sa Floride gde je svaka druga trudnica pozitivna na virus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA