≫ 

Mašan Lekić čeka dete sa devojkom iz Užica! Svi detalji razvoda poznatog voditelja od žene Mire

Poznati voditelj uskoro će drugi put postati tata, sa novom partnerkom. Sa još uvek zakonitom suprugom Mirom ima ćerku Miu

  • 26
Mašan Lekić, Mira Lekić

Foto: Instagram/lekicmasan78, Nikola Tomić

Voditelj Mašan Lekić (42) pre nekoliko meseci rastao se od još uvek zakonite supruge Mire, a za dva meseca drugi put će postati tata, deteta koje čeka sa izvesnom K.N, ekskluzivno saznaje Telegraf JETSET.

Kako smo ranije objavili, Mašan već duže vreme nije u emotivnom odnosu sa Mirom, sa kojom ima ćerku Miu. Voditelj vreme mahom provodi na poslu i u kući na Zlatiboru, gde najčešće i boravi sa K.N.

- Mašan čeka drugo dete, sa devojkom sa kojom je već neko vreme u emotivnoj vezi. Mira i on nisu zajedno, već mesecima, a ona zna da će njen bivši partner uskoro postati roditelj - priča naš izvor.

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Mašanom, ali se do objavljivanja ovog teksta nije javio na telefon.

S druge strane, ranije je na naše pitanje za komentar o razvodu, rekao je sledeće:

- Moj komentar je da ne znam odakle vam takva informacija.

Mira takođe nije bila voljna za priču, na pitanje o rastanku od Lekića.

- Na to nemam komentar - kratko nam je rekla Mira u telefonskom razgovoru, nakon čega je prekinula vezu.

Rentirao joj stan, pa je oženio

 

Zanimljiv je način na koji su se Mira i Mašan upoznali.

Naime, ova lepa plavuša svojevremeno je iznajmila stan od Mašanove porodice, a Lekić je, kada ju je video, odmah pomislio - "mora da bude moja".

Mira i ja upoznali smo se na vrlo zanimljiv način. Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke - rekao je jednom prilikom Mašan.

Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam suprugu video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka, i odmah sam pomislio da “mora da bude moja”. Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete - otkrio je Lekić.

Mira i Mašan venčali su se na Avali, kada je ona bila u 5. mesecu trudnoće.

Podsetimo, Mašan je autor popularnog serijala "Dosije", dok Mira sada radi na istoj televiziji kao i njen suprug, kao urednik i voditelj "150 minuta".

Kako je Mašan pričao o ženi i ćerki

 

- Iako je praktično odrastala u studiju i montaži, a možda baš zbog toga, televizija joj je dosadna. Počela je da snima neke kratke filmove sa lutkicama, izrazito je talentovana, ali ne i previše zainteresovana da se tome ozbiljnije posveti. Pravi je predstavnik dece rođene u 21. veku, biće "jutjuberka". (smeh) Nedavno smo, otprilike u isto vreme, oboje pokrenuli kanal na Jutjubu. Kada sam je pitao hoće li da me zaprati, odgovorila je: "Ne pada mi na pamet, ti si Mašan Lekić i imaćeš više pratilaca od mene". Na kraju sam ja zapratio nju, ona mene još nije. Prava je Škorpija, tvrdoglava je i uvek istera svoje - kazao je Mašan o naslednici.

Kako je rekao 2019. godine, Mia je istakla da želi da bude jedinica, iako je Mašan stalno govorio o tome da priželjkuje još dece.

Rasplet situacije je sledeći: do nas je stigao pas, zatim i dve mačke koje su se parile pa imamo i male mace. Životinje su u našoj vikendici na Zlatiboru. Što se tiče braće i sestara, Mia je sada protiv toga, želi da ostane jedinica. Ako se za godinu i po dana ponovo sretnemo, voleo bih da vam kažem da joj se želja nije ispunila. Činjenica je da bi bila razlika u godinama, ali znam i za veće, pa se deca međusobno vole i odrastaju srećna - govorio je Lekić.

Pre Mire imao brak od godinu i po dana

 

Malo je poznato da je Mašan, pre Mire, već bio u braku.

Međutim, nije dugo trajalo, pa je razvod usledio već posle godinu i po dana.

Taj prvi brak je bio, onako, više iz strasti. Bili smo klinci. Slađa je imala 20, ja 26 godina. Ostali smo super drugari, nema zle krvi. Kad je prošla strast, prošao je i brak - rekao je Mašan jednom prilikom.

Tad je, inače, Slađa njega verila, tokom jedne proslave.

Video: Mašan Lekić o tome kako ga je Ceca odbila i šta je doživeo sa Šiptarom i Kumom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    17. decembar 2020 | 11:36

    Infantilan, umisljen,bez pokrica,pritom kriza srednnih godina koja hvata samo jadne i nestabilne muskarce,sta li ta nova misli d ce bolje proci hahhabah

  • Zlata Gačić

    17. decembar 2020 | 10:27

    Iritantan lik koji je umislio da je neka žešća faca...

  • ✂️

    17. decembar 2020 | 11:15

    Ako on ima 42, ja sam Sultan od Saudijske Arabije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA