≫ 

Omiljeni stihovi pesama Emine Jahović sada kao i Viber stikeri

"Muško više ne mogu", "Još ti se nadam" i "Posle mene sve su ti samo trag karmina", samo su neki od poznatih stihova pesama Emine Jahović, koji su od sada dostupni i kao Viber stikeri za njene mnogobrojne obožavaoce

  • 0
Emina Jahović Foto: Andreja Damnjanović

Besplatnim preuzimanjem stikera, automatski se otvaraju i vrata Eminine Viber zajednice, čiji će članovi imati priliku da se dopisuju sa omiljenom pevačicom, ali i da ekskluzivno saznaju najnovije informacije u vezi sa njenom karijerom i budućim projektima.

Emina Jahović Foto: Andreja Damnjanović

- Dve moje velike ljubavi, pevanje i šminka, sada su spojene i kroz ove originalne Viber stikere koji kombinuju neke od meni najdražih pesama sa omiljenim proizvodima iz moje nove kolekcije šminke i parfema - istakla je Emina i dodala da je ova godina, i pored svih izazova, za nju bila i te kako uspešna, jer je nedavno pokrenula i brend Yaemina Beauty:

- Sigurna sam da će ovi stikeri mnogima izmamiti osmeh na licu i da će im pomoći da na zabavan i duhovit način iskažu svoje misli i osećanja u dopisivanju sa dragim osobama.

Emina Jahović Foto: Promo

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA