Adil objavio Džejev stari snimak i poručio da je bio "najveći svih vremena"

Maksutović je Džeja uporedio sa Džejmsom Braunom koji je preminuo 2006. godine

  • 7
Adil Maksutović, Džej Ramadanovski Foto: ATA images, Printskrin: Instagram/adilmaksutovic

Pevač Adil Maksutović koji je u braku sa Anom Ramadanovski, ćerkom pokojnog legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, emotivnim snimkom evocirao je uspomenu na Džeja.

Adil je na svom Instgaram profilu objavio snimak sa jednog nastupa gde Džej pleše, što ga je od samog početka karijere, a i kasnije izdvajalo od ostalih kolega.

Naime, Maksutović je Džeja uporedio sa jednim od najpoznatihih i najuticajniji muzičara i zabavljača 20. veka, Džejmsom Braunom.

- Da je bilo Instagrama i tagovanja, koliko bi se samo Džejms Braun iskompleksirao. Džej Ramadanovski, najveći svih vremena - napisao je uz video Adil.

Inače, Ramadanovski i Adil godinama nisu razgovrali, nakon što je Maksutović 2013. godine navodno pretukao Džejevu ćerku, a svoju suprugu Anu. On se tri dana nakon Džejeve smrti oprostio od njega na Instagramu, dok ga na smrtovnici nije bilo među ožalošćenima.

Voljeni Džej, nikad se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali, oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želeo da se ovako rastanemo. Budi spokojan, tvoj put nije "put bez povratka", kao u pesmi - napisao je između ostalog tada Adil.

Podsetimo, Džej je preminuo 6. decembra u svom stanu na Dorćolu kada mu je u snu stalo srce. On je sahranjen 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju u Beogradu, gde ga je na večni počinak ispratilo nekoliko stotina ljudi.

Snimak sa Džejevog nastupa koji je objavio Adil pogledajte u videu na početku testa.

Video: Nestvaran prizor sa stadiona na Dorćolu: Baklje, vatromet, ori se Nedelja i Džej, volimo te

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    16. decembar 2020 | 22:44

    On pretukao njegovu ćerku a izvinjava mu se što je bio ljut.....ej on nasilnik bio ljut na Džeja.....Ta Džejeva ćerka je baš zabila nož u leđa ocu onda kad se vratila suprugu nasilniku.

  • Fiko

    16. decembar 2020 | 16:30

    Vreme je da se prekine sa ovom sapunicom.

  • Jaaaa

    16. decembar 2020 | 21:11

    Ti Adile!!! Netrebas da qa spominjes uopste, bio si velikoj masi draq od dana kad si nasrno na Anu vise nisi svaki put se uznemirim kad te vidim na tv...Imam dve cerke I znam kako je roditeljima, qledaj svoja posla onoq dobroq coveka ostavi da pociva u miru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA