Stanija, Iva i Ljupka u identičnoj haljini! Jedna je pokazala i više nego što je trebalo

Njima se očigledno dopala ista haljina koju su sve tri nosile

  • 3
Ljupka Stević, Iva Grgurić i Stanija Dorbojević Foto: Telegraf, Instagram/ljupkastevic, stanijadobrojevic

Mnoge poznate žene na javnoj sceni trude se da se u emisijama pojavljuju u najboljem izadnju misleći na svaki detalj, od šminke, frizure, do krecije koju će nositi. Međutim, desi se da im se baš isti komad  dopladne, pa se pojave u skroz  istoj haljini.

Naime, pevačia Ljupka Stević, rijaliti zvezda Stanija Dobrojević, kao i pobednica Zadruga 3, Iva Grgurić u prethodnih nekoliko meseci na snimanjima su se pojavile u istoj kreaciji.

Reč je o dugoj crvnenoj haljini sa dubokim šlicem, dekoleteom, otvorenim ramenima, dok se preko stomaka nalazi samo minijaturna crvena traka.

Kreacija na pomenutim damama izleda odlično, a primetno je da su se u njoj njih tri identično i fotografisale ističući noge i figuru.

Stanija i Ljupka fotografisale su se u sedećem položaju, slikajući telo blago sa stane i naglašavajući obline i gole noge. Stanija je oišla i krak dalje, pa je istakla i svoju golišavu guzu. 

Iva se u ovoj haljini pojavila na otvaranju Zadruge 4, pozirala je stojeći, a u rukama je držala svog psa. Ona je takođe istakla svoju figuru, a jednu nogu izbacila je napred.

Kako izgledaju Ljupka, Iva i Stanija u istoj haljini pogledajte u galeriji u nastavku teksta, a kome bolje stoji, pišite nam u komentarima.

Video: Ljupka Stević birala između Žene od sultana i Žene od generala: Pa, ova druga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA