≫ 

Miroslav Ilić: Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno

- Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život - rekao je pevač

  • 65
Miroslav Ilic, RTS Novogodišnji Program, Miroslav Ilić Foto: A. Nalbantjan

Slavni pevač Miroslav Ilić, koji ima bogatu muzičku karijeru i brojne hitove, otkrio je koliko mu je potrebno novca za mesec dana kako bi vodio pristojan život.

- Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje - rekao je Miroslav i nastavio:

- Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život - rekao je pevač za Nova.rs.

Podsetimo, Miroslav je nedavno izneo svoje mišljenje o kolegama pevačima koji zbog vanrednog stanja nemaju posla te stalno kukaju i traže pomoć.

S obzirom da ima više od 65 godina, slavuj iz Mrčajevaca poslednjih meseci konstantno boravi u svom domu u Beogradu i poštuje mere koje je zbog epidemije korona virusa, naložila Vlada Republike Srbije.

Na neki način mi je prijalo ovo prinudno mirovanje. Kod kuće sam čitao knjige, gledao fimove koje odavno nisam odgledao, serije.. Radim sve ono što i drugi ljudi koji su u mojoj situaciji - rekao je pevač nedavno.

Pojedine njegove kolege zabrinule su se svoju egzistenciju, te su zbog nedostatka posla i zarade tražile i traže pomoć od države, a Miroslav je imao poruku za njih.

Što bih se ja razlikovao od drugih? Svi ćemo da trpimo srazmerno. A ti što se najviše bune zbog ove situacije ja bih voleo da vidim njihove poreske prijave - istakao je tada Miroslav.

Pevač nije želo da izdvaja kolege, te nije imenovao na koga tačno misli.

Video: Miroslav Ilić o Jali, Bubi i modernoj muzici: Pitam decu iz kraja da mi objasne šta je to

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    16. decembar 2020 | 23:20

    Kakvo bahaćenje dok jadan narod na minimalnu preživljava

  • sanja

    16. decembar 2020 | 23:30

    Kakav odvratan bahat covek

  • Alexa

    16. decembar 2020 | 23:31

    Bolje dete da si priznao i da placas alimentaciju, koga briga koliko je tebi potrebno novca za normalan zivot..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA