≫ 

Izjave Sandre Afrike o Marjanovićima pre i nakon što je predložena za svedoka na sudu

Pevačica je u novembru javno govorila o Marjanovićima, te odnosu koji je imala sa njima

  • 1
Sandra Afrika, Jelena Marjanović, Zoran Marjanović Nisu u skladu Sandrine izjave nekad i sad, Foto: Nikola Tomić, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Sandra Afrika kaže da će svedočiti na sudu ukoliko dobije poziv, nakon što je od strane advokata koji zastupa Zorana Marjanovića predložena za svedoka.

- Ako me sud bude pozvao odazvaću se sudu naravno. Ja nisam sa njima u kontaktu zadnjih 8 godina. Pravo da vam kažem, zatečena sam jer od tragedije jesam imala kontakt sa Zoranom, ali ne vidim svoju ulogu u tom procesu. Nije mi jasno kakve veze ja imam sa celim slučajem. Mi smo imali poslovnu saradnju i to je sve - rekla je Sandra za Kurir.

Ova njena izjava nije u naročitom skladu sa intervjuom koji je nedavno dala za Hit, a u kojem je navela da su se "porodično družili godinama".

Šta je Afrika pričala o Jeleni i Zoranu

Pevačica je sredinom novembra prvi put progovorila o poznanstvu sa pokojnom Jelenom i njenim suprugom.

Sa Marjanovićima smo se porodično družili godinama. Išli smo i na zajednička letovanja, baš smo lepo funkcionisali. Znam i Zoranovu prvu ženu, kao i pokojnu Jecu - rekla je Sandra za Hit Informer, te je opisala odnos Jelene i Zorana:

Ona je bila divna osoba. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikada se nisu svađali, bar pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila na svadbi. Bili su i na mom brodu, nisam htela to nikom da pričam do sada... Nisam želela da me zovu i zapitkuju o njima.

Sandra je tada istakla i da joj je Zoran Marjanović pomogao na početku karijere.

Prvi je u meni prepoznao talenat za muziku. Nudio mi je "Bato, bre" besplatno. Meni je ta pesma bila očajna. Sve mi je to bilo bez veze, pa sam mu rekla da ću doći sutra. To sutra se tek desilo za godinu i po! U međuvremenu je Indi izbacila pesmu "Bato, bre", a Tanja Savić pesmu "Zlatnik", koju mi je Zoran takođe nudio. On je tada bio veoma popularan. Pevači su stajali ispred njegove kuće da ih primi i da im uradi pesmu - rekla je Sandra Afrika i ističe da je Zoran Marjanović zaslužan to što ju je povezao sa Marinom Tucaković:

- Marini smo unapred poslali novac, a sastanak nam je zakazala za mesec i po. Tada je tako funkcionisalo, nije svako mogao da dođe kod Marine i da mu ona napiše pesmu. Sa njom sam od tada mnogo dobra, volim je i poštujem. Kod nje sam sedela sat vremena. Gledala je u mene, nije progovarala, a meni je bilo neprijatno. Zoki joj je tad ispričao kakvu pesmu da mi napravi i za mesec dana snimila sam "Afriku". Zoran je napisao melodiju, a Jelena Marjanović mi je pevala prateće vokale! Ma ja Jelenu i Zorana znam bolje nego bilo ko na estradi - zaključila je pevačica.

Podsetimo, danas je, u četvrtak 17. decembra, u Višem sudu u Beogradu nastavljeno jsuđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči.

Njegov advokat Veljko Delibašić tom prilikom je predložio da se kao svedoci u pozovu pevačice Sandra Afrika i Indi, kao i karatista Ivan Todorov, koji je sa još trojicom momaka bio na nasipu u trenutku događaja.

Kako su objasnili, pomenute pevačice su gostovale u nekim emisijama gde su govorile da znaju Jelenu i Zorana, i da znaju kako im je "brak bio divan".

Video: Rekonstrukcija ubistva Jelene Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ✍️

    17. decembar 2020 | 16:00

    Predlažu osobe koje su na strani Marjanovića.🙈🙈🙈🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA