Bajkovit prizor: Maja Šuput saznala pol bebe, pa od sreće skakala i grlila se sa mužem

Pevačica i njen suprug uskoro će dobi svoje prvo dete

  • 6

Hrvatska pevačica Maja Šuput u njen suprug Nenad Tatarinov čekaju svoje prvo dete, a sada su saznali i obavestili javnost kog pola je njihova beba.

Maja je objavila momenat kada su ona i njen suprug saznali da čekaju dečaka i devojčicu, a tom prilikom pevačica je izgledala prelepo, a prostor u kom su se nalazili delovao je bajkovito. 

Ceo prostor bio je ukrašen roze i plavim balonima, simbolizujući oba pola, a pevačica je na sebi imala kratku, belu haljinu ispod koje se nazirao trudnički stomak, dok je njen muž bio u belom odelu.

Njih dvoje otvorili su kutuju iz koje su izašli baloni u plavoj boji, a kada su videli da čekaju dečaka, Maja i Nenad skakali su i grlili su se od sreće.

Maja je ranije ispričala kako je svom suprugu saopštila da je u drugom stanju. Ona je tom priliom i te kako bila kreativna, a oboje su bili veoma emotivni, te su i plakali od sreće.

- Dan koji nam je promenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspela na brzinu da nacrtam jeste ova mega likovna umetnost na stomaku i tako saopštim mužu da će postati otac - napisala je Maja.

- Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspela da snimim njegovu reakciju telefonom... Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspeo nakon nekoliko trenutaka da kaže :"Bebaa?" I počeo je da plače. Onda smo malo plakali u duetu - napisala je pevačica.

Video: Danijela Karić i Ivan Mileusnić skakali od sreće kada su saznali pol deteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    17. decembar 2020 | 20:28

    Pošto to nije postojalo u moje vreme ja još posle 24 godine ne znam kojeg je pola moj sin

  • 😂

    17. decembar 2020 | 20:13

    Mogli su da nam pokažu i kad su ga pravili.

  • Pda

    17. decembar 2020 | 20:31

    Daj bre vise.Ajde,nacrtaj šumu i izgubi se u njoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA