≫ 

Ivanu Šopić zbog novih fotografija upoređuju sa Majom Marinković! Da li vam njih dve liče?

- Ovde podseća usnama na Maju, čekaj, pa čak i Majine su normalnije - jedan je do komentara

  • 11
Ivana Šopić Ivana Šopić, Foto: Nikola Tomić

Bivša zadrugarka Ivana Šopić objavila je fotografiju koja je podigla veliku prašinu i izazvala lavinu komentara, a mnogi konstatuju da liči na aktuelnu rijaliti učesnicu Maju Marinković.

Naime, Ivana je na svom Instagram profilu objavila selfi u roze dukserici, a njeni pratioci odmah su uočili da izgleda drugačije nego ranije, te su je uporedili sa Majom.

Da li je u pitanju identična poza ili šminka, a možda i slučajnost, ipak mnogi pišu da Ivana sada i Maja, nakon operacija koje je nedavno uradila, veoma liče.

"Grozno ti izgledaju te prenapumpane usne", "Ovde ličiš na Žaklinu (prim. aut. Maju Marinković)", "Ovde podseća usnama na Maju, čekaj, pa čak i Majine su normalnije", samo su neki od komentara ispod njene fotografije.

Inače, nakon izlaska iz rijalitija Ivana je uradila "mačije oči", a kako izgleda, malo je povećala i usne, dok je Maja uraila isto što i Šopićava, ali je i operisala nos.

Kako na novim fotgrafijama izgleda Ivana, kao i neke Majine fotke pogledajte u galerji u nastavku, a da li njih dve liče procenite sami.

Video: Cice sa domaće estrade koje se operišu da bi izgledale ama baš isto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    17. decembar 2020 | 23:25

    Pa sve su iste, paciji kljun, macije oci i ne znam kako da nazovem one vilice kao kod neandertalca. Al da li je to stvarno nekom lepo ?

  • hogar

    18. decembar 2020 | 08:06

    Da može korekcija mozga da im se uradi bilo bi bolje.

  • Nenad

    18. decembar 2020 | 05:35

    Kakve bez ukusa devojke..strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA