Juga je bila luda za njom, muž ribar ju je varao, a čuvena Pipika danas ima 57 i nerealno izgleda

Smešila joj se svetska manekenska karijera, ali je ona ipak zapostavila zbog ljubavi

  • 1
Ana Saso Ana Saso / Foto: Instagram/Ana Sasso

Kada je početkom osamdesetih snimljena čuvena reklama za gazirano piće "Pipi", svi muškarci u Jugoslaviji su maštali o seksepilnoj Ani Saso koja je u providnoj majici izronila iz mora i "ušla u legendu".

Nedugo posle reklame kojom je osvojila tadašnju Jugoslaviju, lepotica iz Splita se na izboru za Miss sveta koje je održano u Londonu odlično plasirala i zauzela mesto u prvih 15.

Međutim, iako nije ostvarila zavidnu karijeru fotomodela i povukla se iz javnosti, čuvena Pipika i posle toliko godina izgleda jednako dobro kao i u periodu kada je snimila čuvenu reklamu.

Ove godine ona je napunila 57 godina, a njeno telo je prava praćka što ona često ističe fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Za svoju perfektnu figuru zadzžena je i njena posvećenost i naporni treninzi, a iako se čini da iz teretane ne izlazi, posećuje je samo tri puta nedelju i uz to doadtno rekretivno trči.

Izgleda negovano, ali svom izglednu ne posvećuje mnogo pažnje. Kako ona tvrdi od svih salona i tretmana koje žene znaju da posećuju, Ana redovno ide samo u frizerski.

Iako joj se posle uspešnog početka osamdesetih smešila svetska karijera modela, Ana je od toga odustala jer se njenom tadašnjem dečku to nije svidelo.

Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi "porše" u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je pre par godina u saobraćajnoj nesreći.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik navodno ju je besramno varao i šetao mlade devojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se, kako su pisali hrvatski mediji, u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Iako je iza sebe imala dva neuspešna braka, lepa Splićanka je danas u srećnoj vezi sa hirurgom Hrvojem Tomasovićem. Upoznali su se pre 15. godina kada je ona zbog zdravstvenih problema došla na pregled.

Između njih se zatim rodila i velika ljubav, a pre nekih desetak godina čak su i prekidali svoju vezu, međutim, ubrzo su hvatili da ne mogu jedno bez drugog.

Kako je lepa Ana osvojila čitavu Jugoslaviju u čuvenoj reklami za gazirano piće "Pipi" pogledajte u nastavku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    18. decembar 2020 | 10:32

    Ova kao de je sa 30 godina sada izgled lepa i mlada

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA