• 1

Radojičić zbog depresije, ćerke i neplaćenih računa zamalo odustao od glume, tražio drugo zanimanje

"Sa jedne strane su me čekale obaveze prema ćerki, sa druge neplaćeni računi, te sam počeo da razmišljam da gluma nije za mene"

  • 1
Aleksandar Radojičić

Aleksandar Radojičić, Foto: Marko Jovanović

Iako je trenutno angažovan na nekoliko projekata, Aleksandar Radojičić priznaje da je bilo životnih perioda u kojima ga niko nije zvao da glumi.

U tim momentima se, kako otkriva, osećao bezvoljno i planirao je da dine ruke od glumačkog poziva.

- Bilo je situacija svojevremeno, kad je došlo do profesionalnog zatišja, zbog čega sam bio na prekretnici. Godinu dana me niko nije zvao da igram, što je u meni budilo osećaj nezadovoljstva, nemoći i depresije. Sa jedne strane su me čekale obaveze prema ćerki, sa druge neplaćeni računi, te sam počeo da razmišljam da gluma nije za mene i da počnem da tražim rezervno zanimanje - počeo je priču glumac.

- Nakon što sam doneo važne životne odluke, postavio ciljeve i počeo da radim na njihovom ostvarivanju, telefon je počeo da zvoni - dodao je Aleksandar, uz napomenu da mu je u teškim životnim momentima religija znatno pomogla.

- Zahvaljujući religiji sam znatno lakše uspeo da prođem kroz teške životne situacije. U njoj sam pronašao mir. Zapravo, onog momenta kad sam veru pronašao u sebi, poželeo sam da se krstim, što sam i uradio u manastiru Slanci. U pravoslavlju postoje mnoge stvari kojima bi, čak i oni koji nisu vernici, trebalo da se vode.

Video: Glumac učio ćerku da skija, pa devojčica završila u žbunju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok