Ćerka Goce Tržan prvi put o odnosu s očuhom Rašom: "Nemam osećaj da mi nije kao pravi roditelj"

"Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos"

  • 7
Goca Tržan, Lena, Radovan Raša Novaković

Goca Tržan, Lena, Radovan Raša Novaković, Foto: Instagram/gocatrzan

Ćerka Goce Tržan, Lena, koju je dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem, otkrila je kakav je njen odnos sa pevačicinim partnerom Radomirom Rašom Novakovićem.

- Nemam neki osećaj da mi nije kao pravi roditelj, jer živimo zajedno devet godina i normalan nam je odnos. Znam da se oni vole i koliko god oni mene nervirali, oni su ipak roditelji i to je normalno - rekla je u emisiji "Moj savršeni brak", pa dodala:

- U nekim stvarima je možda i prestrog, ali u većini je ovako super. Nije da mi nešto brani i da me mnogo smara oko nekih stvari, ali možda nekad i pretera, ali kapira. Ne smaraju oni mene uvek u svakom trenutku, ja volim da provodim vreme sa njima i kao svaka normalna porodica smo.

Podsetimo, Goca je u nedavnom intervjuu istakla kako njen suprug Raša Novaković doživljava Lenu kao svoju ćerku, kao i da Lena nikada ne pita za oca.

- Lena ne kontaktira sa svojim biološkim ocem, zato što je on u rijalitiju već tri godine. Iz tog rijalitija ne izlazi. Ona ni ne želi da ima komunikaciju sa njim - kazala je Goca.

Video: Novogodišnja magija Goce Tržan: Pevačica otkrila kako je ukrasila svoj dom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Icka

    19. decembar 2020 | 14:14

    Koliko ste zavidni!!!! A ovaj doticni koji je napisao da mozda bude nesto izmedju maloletnog deteta i ocuha, pod hitno na lecenje!!! Nije otac onaj koji te napravi vec koji te odgaja i ulozi energiju da od tebe napravi coveka!!! Koliko ste primitivni i plitki!!!!

  • Bole

    19. decembar 2020 | 13:14

    Bas ne izgledaju srecno nesto 😬 jos malo, nece to jos dugo. Pali mali nadji devojku svojih godina i imaj svoju porodicu. Ne gubi vreme sa nekim ko je sve to ispunio i samo ima da te vuce nazad. Uvek ces biti poslednji, budi pametan!

  • Гаргамел

    19. decembar 2020 | 14:09

    Гоцин бивши муж, Гоцин садашњи муж, Гоцино дете ... докле више са небитним ликовима ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA