Poruka Džejeve naslednice cepa srce: Vidiš li zvezdo moja najsjajnija kako ti je ćerka sve tužnija?

Pevačeva mlađa naslednica teško podnosi dane bez oca

  • 16
Marija i Džej Ramadanovski Marija i Džej, Foto: Marko Jovanović, ATA images

Marija Ramadanovski, mlađa naslednica pevača Džeja Ramadanovskog, na Instagramu je objavila do sada najtužniju poruku posvećenu pokojnom ocu.

- Tata, vidiš li rane moje, dok pričam sa tvojim likom? Vidiš li suze moje, dok plačem nad tvojom slikom? Vidiš li zvezdo moja najsjajnija kako ti je ćerka sve tužnija? Vidiš li moje snove, dok te sanjam? - počela je Marija.

- Vidiš li kako me ubijaju tvoja ćutanja? Čuješ li krik mog bola, dok jeca kćerka tvoja? Čuješ li me tata, mili moj, jer sa tobom je otišao i život moj - poruka je koju je podelila ova mlada devojka.

Podsetimo, Džej je preminuo u nedelju, 6. decembra, u svom stanu na Dorćolu. Slavni pevač umro je u snu, u 57. godini. Srce mu je stalo.

Na sahrani na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, na večni počinak ga je ispratilo više od 500 ljudi.

Džej je sahranjen uz violine koje su svirale melodiju njegove čuvene pesme - "Nedelja".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    19. decembar 2020 | 17:49

    Ti si dušo mlada da bi izjavila da je sa njim otišao tvoj život. Ti tek treba da živiš. Ali, da treba da budeš ponosna na svoga oca, treba, da imaš razloga da budeš tužna, imaš, ali moraš da živiš dalje i da pokažeš svome ocu da si ti njegova najsjajnija zvezda i njegov ponos.

  • Maxx

    19. decembar 2020 | 14:50

    Svako ko je imalo prati Dzeja,mogao je da vidi da je Marija bila njegov'SIN', njegova dusa,oslonac, i PONOS, I UVEK JE ISTICAO KAKO MU JE BOG PIDARIO PREDIVNE I PREDOBRE KCERI!!! A MARIJA SE U SVAKOJ PRILICI PONOSILA SVOJIM OCEM!!!A LJUBOMORNI I ZLOBNI LJUDI, ONI KOJI NEMAJU TAKAV ODNOS SA SVOJOM DECO, MOGU SAMO DA BUDU I OSTANU LJUBOMORNI I NEKA PROPADNU U SVOJOJ ZLOBI!!! MARIJA MORAS BIRI JAKA , I NIKADA I NIKADA NEZABORAVI DA JE TVOJ OTAC, TVOJ DJEJ, OTISAO NA NEKO NOLJE MESTO , MESTO ODALE CE I DALJE SA OSMEHOM, OCIMA PUNIM LJUBAVI I SUZA , GLEDATI SVOJE NAJVECE RADISTI U ZIVOTU.... SVOJE ĆERKE!@!

  • M

    19. decembar 2020 | 15:29

    Duso draga znam da ti je tesko,prerano je otisao, nadji snage da naucis da zivis sa tim gubitkom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA