Za jednu objavu dobije ogroman novac: Ovoliko Luna zarađuje od reklama na Instagramu

Đoganijeva ima nešto više od pola miliona pratilaca na Instagramu

AmiG Show

Foto: Nikola Tomić

Poznato je da javne ličnosti na društvenim mrežama zarađuju raklamirajući proizvode različitih kompanija, te da i za jednu objavu dobiju i nekoliko hiljada evra.

Luna Đogani tokom učešća u Zadruzi pričala je da veću sumu novca zarađuje na taj način, a sada je otkrivena tačna cifra koju Luna dobije za reklamu.

Naime, Đoganijeva, prema podacima na internetu zarađuje i do 1.500 evra po objavi na Instagramu, piše "Alo". Zarada zavisi od pratilaca, a Lunu na Instagramu prati više od 535.000 ljudi.

Kako neke od poznatih ličnosti imaju oko milion pratilaca, kao što je blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, koju prati skoro milion ljudi, ona navodno za objavu može da uzme i više od 3.000 evra.

U svetu su ove cifre mnogo veće s obzirom na to da svetske zvede imaju i po nekoliko stotina miliona pratilaca na platfomi na kojoj reklamiraju proizvode.

Podsetimo, Luna i njen verenik Marko Miljković čekaju svoje prvo dete, a nedavno su saznali da će dobiti ćerku.

Video: Lunu promenila trudnoća: Nema više skandala i golotinje, postajem majka i moram tako i da se ponašam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sju

    20. decembar 2020 | 13:09

    Ovaj svet je poludeo.Ko i zasto prati Lunu,Zoranu,....???Boze,pimozi nam da pistanemo normalni ljudi,sa normalnim vrednostima!!!

  • Zbogom pameti

    20. decembar 2020 | 16:12

    Teško zemlji sa narodom kome je uzor jedna krajnje nemoralna i neobrazovana osoba. Sa takvim narodom i takvim uzorima ova zemlja je osuđena na nestajanje.

  • Srbija bato

    20. decembar 2020 | 13:58

    Mladi i obrazovani koji vrede pobegoše iz ovog blata, a nama na opštu radost ostadoše razne Lune, Kije, Miljane Kulić i slični. Eto deca se ugledaju na njih pa ih prate po društvenim mrežama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA