"Ja sam tad bila van sebe": Kaja izdvojila jednu stvar zbog čega neće lepo pamtiti 2020. godinu

- Ove godine nemam nijednu lepu upomenu - rekla je pevačica gostujući u emisiji "Premijera Vikend Specijal"

  • 0
Katarina Kaja Ostojić Katarina Kaja Ostojić Printskrin: TV Pink

Katarina Kaja Ostojić gostovala je u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i pritom je navela da 2020. godinu neće pamtiti po lepom. Ona je izdvojila jednu stvar koja ju je slomila.

Naime, Kaja je ispričala da je njena ćerka imala mononukleozu, te da je bila u bolnici.

- U Srbiji sam već 4, 5 dana. U takvom sam haosu. Ove godine znamo svi kakav nam je bio mart, april, svima su nam ti meseci bili isti. Ove godine nemam nijednu lepu upomenu. Žao mi je što smo svi izgubili godinu dana, mogli smo svi mnogo stvari da uradimo, i finansijski smo u minusu. Ali najviše mi je žao što je moja ćerka proslavila 18. rođendan ali neće imati lepu uspomenu, bila je u bolnici. Ja sam tad bila van sebe i nisam se oglašavala. Ali posle kad su me pitali za njen 18. rođendan, rekla sam kroz šta smo prošli. Imala je mononukleozu. Ja sam je imala sa 3 godine, bila sam u bolnici i nisam znala šta mi je. Nju sam rodila sa nepunih 19 godina, a meni je termin za rođendan bio 11 septembar, moj rođendan, ali se rodila 28. avgusta - rekla je Kaja.

Pevačica uživa u ljubavnoj vezi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a ističe da ne planira dece.

- Nisam planirala drugo dete, nisam imala želju jer mi je bilo teško samoj sa njom. Kroz te moje veze posle njenog oca bila sam u fazonu ako Bog hoće neka se desi. Ako se desi radovaćemo se, ako ne, ostvarena sam. Zaljubljena sam jako dugo i to traje dugo i znam da će trajati zauvek. Ovaj period letargičan, kad nas je zadesila epidemija, ne znamo kad ćemo izaći i kad će biti sve po starom. Kad se desi to da živiš u neznanju, čovek izgubi inspiraciju, ali mislim da će se desiti i neka nova pesma - navela je Kaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA