≫ 

"Istina uvek izađe na videlo": Oglasio se bivši dečko žene od sultana nakon priče o incidentu

- Od prvog dana kad je izašla pesma smo u vezi, sve je bila laž i delimično moj predlog da bude solo u javnosti - naveo je on

  • 21
Tijana Milentijević Tijana Milentijević, vlasnica hita "Žena od sultana" Foto: ATA Images

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija po nazivu svoje pesme "Žena od sultana", tvrdi da od strane bivšeg partnera jeste pretrpela nasilje.

- Tačno je da sam doživela psihičko i fizičko nasilje. Uradila sam ono što sam smatrala da je najbolje za mene. Hvala vam svima na razumevanju, i na podršci. Nadam se da me razumete u kakvom se stanju nalazim i da se više neću oglašavati na ovu temu. I ovoga puta javno apelujem na sve devojke da ne trpe nikakvo nasilje - poručuje Tijana.

U međuvremenu, oglasio se na Instagramu njen bivši partner M.K.

- Više puta "izbacivan" iz benda nisam, jednom smo prekinuli saradnju i više ikad nismo nastavili, iako smo se viđali, spavali, izlazili, imali kontakt. Kako neki novinari kažu, hteo da iskoristi slavu popularne pevačice: Na dan kad je izbačena pesma obrisao sam sve slike sa dotičnom, baš iz tog razloga, da ne bi došlo do toga da se ja "šlepam" pored nekog  - naveo je on i nastavio:

- Od prvog dana kad je izašla pesma smo u vezi, sve je bila laž i delimično moj predlog da bude "solo" u javnosti, da se ne bi provlačila po novinama kako je sa kolegom u vezi. Kasnije sam shvatio da je to moja največa greška, neću pisati zbog čega sam to shvatio - napisao je M.K. i nastavio:

- Razlog zašto je došlo do svađe neću iznositi, barem ne još uvek iz svojih privatnih razloga, kada bude došlo vreme saznaće se i to. Istina uvek izađe na videlo, tako će i ovaj puta. Pretučena, prebijena, malteretirana osoba, kako pišu novinari, posle jednog dana ne bi bila u stanju da govori a kamoli da se pojavi a televiziji i da daje intervju. To bi bilo sve, oglasiću se i naredni put, jer moje ime, moja porodica, prijatelji prolaze kroz pakao zbog ovoga, a prava istina nije nigde pomenuta - ističe on.

Evo i njegove objave:

Bivši dečko žene od sultana Printskrin: Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stari lisac

    20. decembar 2020 | 20:37

    Meni životno iskustvo šapuće da ovaj momak govori istinu. Znam da će gospođice gospođe sada da skoče kao oparene, to je njihovo pravo, ali ja verujem u ovo što rekoh.

  • Ujka Zitko PFK

    20. decembar 2020 | 21:04

    Ko je bivsi decko,a ko sultan,saznacemo u sledecoj epizodi.🤦‍♂️

  • Lejla

    20. decembar 2020 | 20:54

    Daješ da te vole glumci, režiseri...ljudi neznani i znani...samo da bi bila na naslovnoj strani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA