≫ 

Sanja Marinković se srela sa Zekom Milionerom u Dubaiju: Voditeljka progovorila o poznanstvu sa njim

- Zeka i ja se znamo od davne 2004. godine kada smo oboje bili proglašeni za TV lica godine - počela je sa pričom Sanja

  • 1
Ivan Zeljković, Sanja Marinković Ivan Zeljković, Sanja Marinković Foto: Instagram/sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković uživa u Dubaiju, a tamo se srela sa Ivanom Zeljkovićem, nekadašnjim voditeljem kviza "Želite li da postanete milioner", koji se emitovao na BK televiziji svojevremeno.

Voditeljka emisije "Magazin In" progovorila je o poznanstvu sa čuvenim Zekom Milionerom.

- Zeka i ja se znamo od davne 2004. godine kada smo oboje bili proglašeni za TV lica godine. Tada je vodio kviz „Želite li da postanete milioner“, a ja naravno „Magazin in“. To je neko naše prvo poznanstvo koje je bilo veoma površno, kratko. Rekao mi je nedavno kada smo evocirali uspomene da sam ga tada iznenadila svojim temperamentom i neposrednošću - rekla je Sanja za Super TV:

- Vremenom, kako sam dolazila na odmor u Dubai, a Zeka nastavio da gradi svoju karijeru i da traži sreću u Dubaiju sa svojom porodicom, ostali smo u kontaktu. Od tada svaki put kada dođem u Dubai javim se, deca nam se druže pošto su približno isto godište. Zeka je jedna plemenita osoba koja svoja saznanja deli, s obzirom na to da je ovde na izvoru informacija, te može mnogo toga da pomogne. Imala sam prilike da ovde prisustvujem njegovoj svirci, on ima svoj bend koji organizuje ovde koncerte te sam se veoma lepo provela - navela je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA