≫ 

Anja Mit raskinula sa Dušicinim bivšim: Slobodna sam, privatni život trpi zbog posla

- Privatni život trpi jako i morate dobro da se organizujete za svoje trenutke što mi nije padalo teško - rekla je glumica

  • 4
Anja Mit, Dušica Jakovljević Foto: A. Nalbantjan

Glumica Anja Mit nakon nekoliko meseci veze raskinula je sa biznismenom Nikolom Konstantinovićem, a kako je istakla, s obirom na to da je slobodna, njen fokus je sada na karijeri.

Anja je ispričala da zbog poslovnih obaveza, njen privatni život često trpi, te ima malo slobodnog vrema za drage ljude.

- Bilo je nedelja i meseci u kojima nisam imala dana odmora. Radila sam nekada 18 sati dnevno. Kada sat zazvoni u 6 ujutru, i kada znam da ću snimati 12 sati i posle igrati predstavu, nije lako. Ali moj posao je moja snaga i strast bez koje jednostavno ne mogu - rekla je glumica i dodala:

- Privatni život trpi jako i morate dobro da se organizujete za svoje trenutke što mi nije padalo teško. Međutim, imala sam malo vremena za drage ljude, uz svu dobru organizaciju, jer dan ne traje onoliko koliko mi treba. Na moju sreću, imam divne, tolerantne ljude oko sebe koji razumeju moj posao i ne zameraju mi što nisam sa njima češće i duže.

Kada bi morala da bira između ljubavi i karijere, glumica smatra da kompletno ispunjena ličnost mora da ima i jedno i drugo.

- Oba! Smatram da kompletno ispunjena ličnost mora da radi i na svojoj karijeri i ljubavi svakodnevno. Kada trenutno nemate jedno od ta dva, fokus vam je na drugoj stvari. Više nisam u emotivnoj vezi, tako da mi je fokus na karijeri! - rekla je Anja za Mondo.

Video: Anja Mit o Urgentnom centru: Nije lako biti doktor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    21. decembar 2020 | 17:37

    Anja sa Dusičinim bivsim,Dara sa Dusičinim bivsim.Pa koliko bivsih ima ova Dusica?

  • mikii

    21. decembar 2020 | 16:28

    Dusica ozbiljna radodajka😂😂😂..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA