≫ 

Milica Pavlović u vrelom izdanju pozirala sa konjima: Možda i nikada bolje nije izgledala

Pevačica je oduševila svojim provokativnim izdanjem

  • 7
Milica Pavlović Foto: Nikola Tomić

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović podigla je temperaturu nikad provokativnim fotografijama u toplesu i ulepšala dan mnogim pripadnicima jačeg pola.

Naime, Milica je provokativno pozirala na jednom ranču sa prelepim konjima i tom prilikom je na sebi imala samo suknju, a grudi je preklila rukama.

Zbog seksi kadrova Milica je raspalila maštu mnogim muškarcima, koje je, sudeći po komentarima, i te kako obradovala nikad provokativnijim pozama i golišavim izdanjem.

Nema sumnje da su mnogi poželeli da Milica bar milimetar pomeri ruke u stranu, a pojedini zumiraju fotografiju upravo na tom mestu ne bi li "ulovili" nešto što se na prvi pogled ne vidi.

Mlada pevačica je dobila brojne kopmlimente na račun izgleda, a bilo je i onih koji su poželeli da su na njenom fotografisanju konj, na kog se ona naslonila pozirajući u topslesu.

"Voleo bih da postanem konj", "Jedna od najlepših pevačica, prirodna i svoja", "Savršena si", "Prezgodno i prelepo stvorenje", neki su od komentara ispod objave.

Video: Rešila da promeni imidž: Vatrena Milica Pavlović postala plavuša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA