Ništa od kuvanih jaja i kobasica: Otkazan Darkov novogodišnji nastup za koji su važila čudna pravila

"Zbog odluke kriznog štaba i zabrane kretanja posle 23 sata, novogodišnji koncert Darka Lazića se pomera", stoji u saopštenju diskoteke

  • 3
Darko Lazić Darko Lazić, Foto: ATA images

Zbog aktuelnih mera zabrane usled korona virusa, koje su nedavno donete odlukom kriznog štaba u Bosni i Hercegovini, nastup pevača Darka Lazića, koji je bio zakazan za 31. decembar, otkazan je.

Naime, pevač je trebalo da peva u jednoj diskoteci u Bugojnu, a ulaznice su skoro bile rasprodate. Cena karte iznosila je 20 konvertibilnih maraka ili 10 evra, dok je za VIP ložu trebalo izdvojiti 50 maraka, što je oko 25 evra.

Zanimljivo je to što su posetioci mogli doneti i razne mezetluke kako ne bi pili na prazan stomak.

Kao što se nedavno pisalo, na reklami je jasno pisalo da svaki gost može poneti kačkavalj, kulen, suvi vrat, pečenicu, čajnu kobasicu, pršutu, kuvana jaja, kajmak, urnebes salatu, kisele krastavčice, masline, ajvar i domaći sir, jer se u klubu služi piće isključivo bez hrane.

- Zbog odluke kriznog štaba i zabrane kretanja posle 23 sata, novogodišnji koncert Darka Lazića se pomera. Uskoro novi datum za Darkov koncert - stoji u saopštenju iz diskoteke koje je objavljeno na Instagramu.

Salko Gazić, menadžer kluba iz Bugojna u kom je nastup trebalo da se održi, takođe je potvrdio ovu informaciju u izjavi za bosanske medije.

- Koncert je otkazan, nema od toga ništa. Neće dolaziti stranci, samim tim nam je ograničen broj gostiju. Mislili smo da će biti moguće, ali eto, izgleda da od toga neće biti ništa. Objava će biti skinuta s društvenih mreža - otkrio je Gazić za Dnevni avaz.

Kako saznajemo od izvora bliskog pevaču, on je razočaran jer se nadao tom honoraru, ali se nada da će uskoro početi da nastupa, kada se situacija s koronom smiri.

Darko se ovim povodom nije oglašavao.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    23. decembar 2020 | 11:25

    Baš šteta. Mogao je da pokaže kakav je profi kao onaj prošle godine dok je ladno tatu pevao i verio se. Sad čaletu posvećuje pesmu. Šteta što i Dare ne oplakuje Milu u novogodišnjoj noći. Sve ode u P. M.

  • Zmaj.

    24. decembar 2020 | 18:02

    Bože dragi ,zar nije oca sahranio,možda bi ko fol pjevao u spomen ocu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA