Dr Nestorović vozi kola od 23.900 evra, a tek da vidite u kakvoj kući živi!

Branimir Nestorović privlači pažnju svojim izjavama, stavovima, ali i privatnim životom

Prof. Dr Branimir Nestorović Prof Dr Branimir Nestorović, Foto: Nikola Tomić

Pulmolog dr Branimir Nestorović u centar interesovanja javnosti došao je na početku pandemije korona virusa i kao član Kriznog štaba za suzbijanje bolesti Covid-19, a svi prepričavaju njegove izjave i smisao za humor.

Nestorović je sad u penziji i više nije član Kriznog štaba, a interesovanje za njegov privatini i poslovni život, kao i njegovo mišljenje o koroni, i dalje ne jenjava.

Naime, ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je doktora Nestorovića nakon gostovanja u jednoj emisiji i zabeležila koji automobil on vozi, kao i kako izgleda kuća u kojoj živi.

Pulmolog vozi "Mazdu cx-5", upečatljivog i luksuznog dizajna, tako da se svi okreću za automobilom doktora Nestorovića. On živi nedaleko od Beograda, u Obrenovcu, a njeova kuća je višespratnica i, kako izgleda, ima nekoliko stotina kvadrata.

Nakon gostovanja i završenih obaveza po Obrenovcu, Nestorović se uputio na svoje imanje, a prema onome što je usnimljeno, pulmolog ima ogromno dvorište, kao i luksuznu kuću koja podseća na vilu.

Inače, nova "Mazda cx 5" na zvaničnom sajtu u ovom trenutku košta oko 23.900 evra, ali nije poznato da li je Nestorović pazario novi ili polovan automobil ove marke.

Kako izgleda automobil i kuća u Obrenovcu doktora Nestorovića pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Nestorović: Mnogo me nervira kada Srbi ne navijaju za Novaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sd

    22. decembar 2020 | 21:41

    Šta je tu čudno, pa on je doktor, klasa, normalno da imaju pevaljke a nije normalno da ima doktor njegove klase, svašta.

  • Kkk

    22. decembar 2020 | 19:22

    ODAKLE SAD TOLIKA " HAJKA" NA KOLEGU NESTOROVICA ! OPONENTI PUNI MRZNJE I ZAVISTI , NISTA DRUGO , ALI NA KRAJU TO " UBIJA" NJIH !!! POZ. KOLEGI I PRIJATNI PENZIONERSKI DANI !

  • Maja

    22. decembar 2020 | 18:02

    Čovek je ugledni Dr 40 godina . Kad pevaljke voze od sto hiljada e zašto on ne može ovo da vozi . Ko su Ceca , Jeca , Sandra Afrika i ostale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA