"Bila bih licemer, odrekla bih se...": Marija iskreno o novčanoj pomoći države koju su dobili pevači

" Ja sam spremna na to da znam da neću raditi do leta ili jeseni sledeće godine, možda će se desiti neki mikro koraci"

  • 0
Marija Šerifović Marija Šerifović, Foto: Marko Jovanović

Marija Šerifović odnedavno je počela da snima vlogove i objavljuje ih na svom Jutjub kanalu, te otkrila da je najpre time počela da se bavi iz čiste zabave.

- Veliki broj ljudi nešto kao komentariše, kao sramota me je da priznam da to radim zbog para. Ne radim to zbog para, baš je iz zabave, ispostavilo se da se ljudima sviđa i to je to, ne bih ja to nazvala svojom profesijom - rekla je pevačica i dodala:

- Bilo mi je užasno dosadno, nedostaju mi prijatelji, putovanja, moja publika. Ja sam spremna na to da znam da neću raditi do leta ili jeseni sledeće godine, možda će se desiti neki mikro koraci. Nisam optimista, izvinite, volela bih da me nešto iznenadi - rekla je Marija za Pink.rs.

Šerifovićeva se osvrnula i na pomoć koju su pojedini samostalni umetnici dobili od države.

- Ja bih bila licemer ako bih rekla da mi to treba, ja bih se odrekla u korist nekog drugog. Ali ima mojih kolega kojima to treba. Postoji mali broj kolega koji su bili pametni i mudri da neki novac i sačuvaju. Da se meni ovo dogodilo sa 25 godina, verovatno bih išla kod Verice i ona bi mi kuvala i bilo bi mi super, ali ne bih bila samostalna - rekla je pevačica.

Video: Marija pobesnela zbog fejk stvari: Nose firmirano, a nemaju 500 evra u džepu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA