≫ 

Darko Lazić pokazao kako uživa sa Marinom i sinom: Ne skidaju osmeh sa lica

Darku je preminuo otac 13. decembra

  • 7
Darko Lazić Darko Lazić, Printskrin: TV Prva

Popularni pevač Darko Lazić pokazao je kako provodi vreme sa svojom prodicom, verenicom Marinm Gagić i njihovim sinom Aleksejem.

Naime, Darko i Marina sa sinom su posetili jedan zološki vrt, a pevač je zabeležio zanimljive trenutke sa svojim najmilijima i objavio ih na svom Instagram profilu.

Lazić uživa u izletu sa svojim najmislijima, a nakon duže vremena, od očeve smrti, pevaču se na lice vratio osmeh, za koji su zaslužni mali Aleksej i Marina.

Posetimo, Milan je imao intervenciju smanjena želuca, jer je zbog zdravlja trebalo da smrša, koju je prošle godine imao i pevač, ali se Milanu nakon operacije zdravstveno stanje zakomplikovalo. Darkov otac je premino 13. decembra.

- On je otišao na operaciju zdrav. Operacija je prošla uspešno, bez komplikacija, probudio se iz anestestezije, ali mu je posle 20 minuta pozlilo. Stalo mu je srce, reanimirali su ga. Pao je u komu i više se nije probudio, nažalost. Nemam šta da podnosim krivičnu prijavu protiv lekara, ne mogu oca vratiti. Niko nije kriv. On je sam potpisao da ide na operaciju na svoju odgovornost. Ne daj Bože nikome, ali tako je moralo da bude - rekao je pevač u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

- Hvala mojim kolegama koji su bili uz mene i koji su i dalje uz mene. Marina je tu uz mene. Moj rođeni brat mi je najveća podrška iako je i njemu bilo teško. Sad ja njega moram da tešim. Loreni nismo još saopštili, sve je stresno, reći ću joj, ona to mora saznati, ali kad prođe neko vreme. Malo sam i zbunjen, ne mogu da pričam - zaključio je Lazić.

Darkove fotografije sa Marinom i njihovim sinom pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Darko pred opelo prišao muzičaru i rekao: Sviraćeš očevu harmoniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA