≫ 

Ana u elegantnoj haljini u Bastijanovom zagrljaju: Njena lepota zasenila je i čarobnu jelku

- Lepo je videti vas zajedno, izgledate tako srećno - jedan je od komentara

  • 33
Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović Bastijan Švajnštajger, Ana Ivanović, Foto: Twitter/@AnaIvanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović oduševila je svojim izgledom na prazničnoj fotografiji na kojoj pozira sa svojim suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom.

Naime, Ana i njen suprug pozirali su zagrljeni pored jelke koju su okitili povodom predstojećeg Božića, koji slave 25. decembra.

Tom prlikom oboje su bili nasmejani, a Ana je na sebi imala crnu dugu haljinu sa dubokim šlicem, koja joj odlično stoji, a mnogi su saglasni da nikada lepše nije izgledala.

Oni su jelku u svom domu okitili raznovrsnim i raznobojnim ukrasima, lampionima, a ispod nje svi u primetili poklone, verovatno namenjene njihovim sinovima. Međutim, sudeći po komentarima, bračni par je svojim izgledom zasenio jelku.

- Mi smo pripremili naše drvo. Ko je još spreman za Božić? - napisala je bivša teniserka u opisu fotografije, a Ana je dobila brojne komplimente na račun izgleda.

"Prelep par", "Predivno izgledate", "Ana je prirodna lepotica", "Lepo je videti vas zajedno, izgledate tako srećno", neki su od komentara ispod Anine objave.

Podsetimo, Ana i Bastijan venčali su se 2016. godine i imaju dva sina Luku i Leona koji su se najverovatnije najviše obradovali prazničnom čarolijom u njihovom domu.

Video: Divan gest Nemca: Švajni propričao srpski i čestitao Ani rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. decembar 2020 | 20:25

    Misljenja sam da se se oni zaista vole o uvazavaju ,u ime toga zelim im mnogo toga dobroga u zivotu

  • Deda Mraz

    23. decembar 2020 | 20:33

    To je elita! Svaka cast na prirodnosti i skromnosti. Jelka prava, okicena s ljubavlju, a ne kao nasi kompleksasi cija je veca, bljestavija, i pritom placaju kicenje i dekoraciju kako bi slikali i hvalili se.

  • Gile

    23. decembar 2020 | 22:00

    Ana izgleda prelepo,ove plastične i botoksirane mogu samo da joj zavide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA