≫ 

Nakon što je priveden dečko kog je prijavila za nasilje, Tijana otišla u stanicu, pa kod lekara

Pevačica je bila vidno bleda i neispavana

  • 7
Amidži šou Tijana Milentijević, Foto: ATA Images

Pevačica Tijana Milentijević, poznatia svojoj pesmi "Žena od sultana", 17. decembra prijavila je dečka, bubnjara M.K. da je fizički nasrnuo na nju u njenom stanu, a kako je rekla u policiji, pesnicom ju je udario, a potom i polio hladnim tušem.

Nakon navodnog nasilja ekipa emisije "Paparaco lov" sinimila je prvođenje M.K. i Tijanu nakon izlaska iz stana, a pevačica je tom prilikom bila neispavana i otečena, verovatno od plakanja.

Tokom privođenja, kako se navodi, Tijanin bivši dečko dobacivao je pevačicinom ocu, a pevačica je nakon toga sa saradnikom izašla iz zgrade. Ona se uputila u policijsku stanicu gde je dala izjavu o onome što se desilo između nje i M.K, a zatim je otišla i kod lekara.

Inače, Tijana je nakon navodnog nasilja istakla da se trudi da razmišlja o pozitivnim stvarima, a da se nada da će joj neprijatnost sa bivšim biti dobra životna lekcija ubuduće.

- Ne bih detaljisala o tome šta se konkretno desilo, ispričala sam kome sam morala. Trudim se da sve ostavim iza sebe, da sve što pre prođe, da mislim o nekim pozitivnim stvarima. Ima vremena, nadam se da će mi to biti dobra životna lekcija i da ću nadalje biti jača i pametnija što se tiče izbora partnera - rekla je Tijana ranije.

Sa druge strane, njen bivši partner, bubnjar M. K. nakon incidenta oglasio se na Instagramu.

- Više puta "izbacivan" iz benda nisam, jednom smo prekinuli saradnju i više ikad nismo nastavili, iako smo se viđali, spavali, izlazili, imali kontakt. Kako neki novinari kažu, hteo da iskoristi slavu popularne pevačice: Na dan kad je izbačena pesma obrisao sam sve slike sa dotičnom, baš iz tog razloga, da ne bi došlo do toga da se ja "šlepam" pored nekog  - naveo je on i nastavio:

- Od prvog dana kad je izašla pesma smo u vezi, sve je bila laž i delimično moj predlog da bude "solo" u javnosti, da se ne bi provlačila po novinama kako je sa kolegom u vezi. Kasnije sam shvatio da je to moja največa greška, neću pisati zbog čega sam to shvatio.

Razlog zašto je došlo do svađe neću iznositi, barem ne još uvek iz svojih privatnih razloga, kada bude došlo vreme saznaće se i to. Istina uvek izađe na videlo, tako će i ovaj puta. Pretučena, prebijena, malteretirana osoba, kako pišu novinari, posle jednog dana ne bi bila u stanju da govori a kamoli da se pojavi a televiziji i da daje intervju. To bi bilo sve, oglasiću se i naredni put, jer moje ime, moja porodica, prijatelji prolaze kroz pakao zbog ovoga, a prava istina nije nigde pomenuta - istakao je on ranije.

Video: Šta je sve Žena od sultana popravljala na svom telu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hh

    24. decembar 2020 | 06:26

    I slučajno se našao Paparaco u tom trenutku tu,ko li ih je zvao pitam se?🤔ne podržavam žene koje prave rijaliti od ovoga,ima žena pretučenih stvarno i ne zna im se ime ni prezime,

  • GoGi

    24. decembar 2020 | 01:39

    Znaci otpevala si svoje,dovidjenja !!!Lepo beše al kratko trajaše

  • WILSON

    24. decembar 2020 | 03:08

    E ceni je on SULTAN...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA