≫ 

Sin čuvenog harmonikaša Mirka Kodića radi kao barmen u restoranu Dejana Bodiroge

- Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan - rekao je Kodić

  • 1
Mirko Kodic, Dejan Bodiroga Mirko Kodic, Dejan Bodiroga, Foto: Nikola Tomić, MN Press

Mirko Kodić važi za jednog od najpoznatijih harmonikaša s prostora bivše Jugoslavije. Radio je godinama i zarađivao dosta novca, ali to ne znači da ne živi kao sav normalan svet, posebno njegovi naslednici.

Kodićev sin Aleksandar, kojeg je dobio u prvom braku, zaposlen je kao barmen u jednom restoranu na Vračaru, koji je u vlasništvu proslavljenog srpskog košarkaša Dejana Bodiroge.

Da su saznanja tačna, potvrdio je Mirko, koji je ponosan na svog sina.

- Tačno je da Aleksandar radi kao barmen kod košarkaša Dejana Bodiroge u restoranu. Ponosan sam na njega koliko je dobar i vredan - rekao je Kodić za Kurir.

Inače, harmonikaš se tri puta ženio. Pored Aleksandra, iz prethodnih brakova ima i sina Vladimira, a s poslednjom suprugom Silvijom ima ćerku Rebeku. Ona je nasledila muzički talenat od oca i bavi se pevanjem. Takmičila se u šou "Pinkove zvezdice", gde je dobijala samo pozitivne komentare žirija.

U jednom od intervjua Mirko je naglasio da je presrećan zbog svoje porodice.

- Nema me po medijima, ali nijedno veselje u Evropi i dalje ne može da prođe bez mene. A ja sam istovremeno srećan i nesrećan. Srećan zbog divne porodice koju imam, a nesrećan zbog toga na šta je spao ovaj posao i svega što se dogodilo sa srpskom muzikom. Žalim za vremenom kada se dobro znalo šta je folk, a šta su pop i rok - istakao je pre nekoliko godina.

Video: Muke: Nisam imao devojku, nisam igrao klikere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA