≫ 

Sa 12 je igrala u "Zoni Zamfirovoj", danas je udata za 23 godine starijeg čoveka i lepa je kao anđeo

Predivna Jana je, što je malo poznato domaćoj javnosti, ćerka pevača Nenada Milosavljevića, poznatijeg kao Neša Galija

  • 9
Jana Milosavljević Jana Milosavljević / Printskrin: Youtube

Preslatka Jana Milosavljević oduševila je ljude sa svega 12 godina, koliko je imala kada je igrala malu Zonu Zamfirovu u istoimenom ostvarenju.

Mnogi kažu da se već tada znalo da je gluma njen poziv i njena sudbina, a kako su godine prolazile sve se više videlo koliko je talentovana za to, ali i koliko je lepa.

Nakon "Zone", Jana je zaigrala u još jednom Šotrinom ostvarenju - "Ranjeni orao", a potom su usledili projekti Žigosani u reketu", "Državni službenik", te "Afterparti" u kojem je glumila promoterku popularnog splava, očajnički zaljubljenu u druga zbog kojeg pristaje i na trojku.

Sada lepu Janu publika opet gleda na malim ekranima, u seriji "Zlatni dani", u kojoj igraju i Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Snežana Savić, Milutin Mima Karadžić...

Jana je, što je verovatno poznato samo malom broju ljudi, ćerka našeg poznatog pevača Nenada Milosavljevića, poznatijeg kao Neša Galija.

Njen privatni život takođe je privukao veliku pažnju, pošto je za životnog saputnika odabrala 23 godine starijeg Filipa Gajića, reditelja.

Oni imaju sina Joakima, a upoznali su se pre oko 6 i po godina, navodno na inicijativu Ramba Amadeusa. Jani je Joakim prvo dete, dok je Filipu četvrto.

On iz prvog braka ima Nataliju, a iz drugog, sa glumicom Lucijom Šerbedžijom, ćerkom Radeta Šerbedžije, Sergeja i Anastasiju.

- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - rekla je Jana jednom prilikom za Gloriju, na temu imena koje su ona i Filip odabrali za sina.

Jana je, inače, rođena u Nišu, 1990. godine, a odrasla je na Dorćolu.

Filip o Luciji

Sa Radetom Šerbedžijom, Lucijinim ocem, Filip je glumio u predstavama KPGT-a i u filmu "Nečista krv", a bio je i njegov student na Akademiji.

- Luciju sam ponovo sreo u Radetovoj kući, u Londonu, 1997. godine. Kada je Rade saznao da se zabavljam sa njegovom ćerkom, bio je veoma srećan jer je imao lepo mišljenje o meni -ispričao je Gajić svojevremeno.

- Lucija i ja smo se rastali pre dve godine i nastavili smo da budemo prijatelji. Tajno smo se venčali u jednom maslinjaku, tako je slučaj hteo, tajno smo se i rastali, kraj istog tog maslinjaka. I početak i kraj smo zalili širinom - napisao je Gajić u svom blogu 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilova RS

    25. decembar 2020 | 12:03

    Previše je nahvalište.lijepa jest, ali ništa posebno. Žensko ko žensko

  • Dejan

    25. decembar 2020 | 16:51

    Još bi lepše bilo kad bi neko dete bez poznatih roditelja zaigralo u filmu .... Očigledni u Srbiji su glumci i pevači preko veze !!! Što se tiče lepe Janje ..... pa ima mnogo slađe dece u mom parku!!!

  • Veca

    25. decembar 2020 | 16:22

    Boze sacuvaj, tata moze da joj bude, koliko se puta zenio. Pa i ona ce proci kao i predhodne. Da li je imala mozga i oci da vidi. Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA