Jelena Karleuša prvi put u karijeri otvara vrata milionskog garderobera: Da, ostaćete bez daha!

Kaže, zna da svaka devojka želi da ima lepe stvari, ali priznaje da svi brendirani komadi sveta ništa ne znače ukoliko nemate ono što je najvrednije

  • 55

Prvi put u životu, u karijeri, Jelena Karleuša otvorila je vrata svog garderobera, i možda na to ništa više ne bi trebalo ni dodati kako bi se "zagolicala" mašta svih onih koji je prate i koji dobro znaju kako se pop zvezda oblači.

Naša ekipa posetila je Jelenu u porodičnom domu u kojem još uvek živi sa decom i suprugom Duškom Tošićem, a porodica se uskoro seli u luksuznu kuću koju su pre nekoliko godina pazarili za oko 2.500.000 evra, od Dragana Stojkovića Piksija.

Prvo što nas je iznenadilo jeste ono u čemu nas je Jelena dočekala. Na sebi je imala komplet sa bade mantilom, u čemu se najčešće šetka po kući pošto joj je to najkomfornije. Sa osmehom je priznala da je u tom izdanju niko osim najbližih nikada nije video, ali da je to "ona Jelena" koju milioni koji je prate ne mogu da vide.

Bosa i raspoložena sprovela nas je kod skupocene stvari, iako je 3 dana pokušavala da skocka prostoriju, kako bi bila pregledna i kako bi uopšte mogla da se snađe u njoj.

Priznala nam je da je ovo samo deo onoga što poseduje, te da su stvari bukvalno u svim sobama u kući, ali o konkretnim cenama nije želela da govori.

No, "švrljanjem" po njenom garderoberu bilo nam je jasno koliko novca leži u ta četiri zida.

Tako smo uočili čizme YSL koje koštaju čak 8.500 evra, Gucci komplet od kristala čija je cena oko 9.000 evra, Hermès torbe od kojih nijedna nije ispod 15.000 evra, dok neke idu i preko 35.000 evra.

Od brenda Balenciaga ima nekoliko istih modela, ali u različitim bojama i printovima, pa se, kada se to sabere, dolazi do cifre od nekoliko hiljada evra.

Galeriju pogledajte u nastavku, a ekskluzivne snimke na vrhu i na kraju teksta

Tu su i brendovi kao što su Fendi, Dior, Chanel, Prada, Jacquemus, Givenchy, Versace, Max Mara, Valentino, Dolce & Gabbana, Victoria Beckham, Christian Louboutin, Alex Perry...

U ovoj prostoriji ima više od 200 pari cipela. Neke koštaju više stotina evra, a neke idu i do pomenutih 8.500 evra. Kada se pronađe srednja cifra, dolazi se do zaključka da samo u cipelama Jelena ima bar 250.000 evra.

Ništa manje nema u torbama, haljinama, kaputima, odelima, a silni novci otišli su i na nakit, parfeme, kreme za negu tela...

Do konkretne cifre teško je doći, ali nije teško zaključiti da među ovim zidovima "leži" više luksuznih stanova ili kuća u Beogradu.

I, ne, nismo samo snimali "krpice", već i popričali sa Jelenom koja ima vredan savet za devojke, otkriva da često iz luksuznih butika zove banku, ali da vam sve brendirane stvari sveta ništa ne znače ukoliko nemate ono što je najvrednije.

Video: U cipelama minimum 250.000 evra, deo skupocenih stvari planirala da spali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    25. decembar 2020 | 20:25

    Ma idi bre ,evo popadasmo na dupe,ceo zivot trosi tudje pare i glumi zvezdu u zemlji gde je plata 35.000 idi begaj .

  • Ruja

    25. decembar 2020 | 20:38

    Da da da a da nije udata za fudbalera imala bi 2 para iz kineske radnje ili buvljaka toliko o njenom pevanju

  • Fenix

    25. decembar 2020 | 21:51

    Možete minuse sad da mi lupate koliko hoćete, a činjenica je da ko ima može da troši kako želi...kao i sve svetske zvezde, sportisti, glumci... uvek se pitam šta će im tolike kućerine, deset spavaćih soba...ali eto, njihove su pare pa nek rade sa njima šta hoće. Ne hodate njihovim cipelama i ne znate kakav je u stvari to život... tačnije ne znate ničiji... gledajte sebe... a da ste vi uspešni na bilo koji način i da imate tako velike prihode, zapitajte se šta bi i kako, da li bi živeli u šupi i poklanjali ostatku sveta... mislim da ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA