≫ 

Sofija Milošević doji bebu dok je šminkaju: Snimkom sa svojim mališanom ohrabrila žene da čine isto

Lepa manekenka je objavila video snimak koji je raznežio mnoge obožavatelje

  • 9

Srpska manekenka Sofija Milošević (29) se ove godine prvi put ostvarila kao majka, a sada se trudi da uskladi privatan život i karijeru.

Naime, lepotica sa emotivnim partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem (23) uživa u podizanju sina Alekseja, a novi video snimak koji je objavila na društvenim mrežama raznežio je mnoge.

Sofija je na Instagram storiju objavila video klip u kom se vidi da se sprema za novi fotošuting, a dok je šminkaju za slikanje, ona u rukama drži svog sina Alekseja koga doji u isto vreme.

Na taj način Sofija je raznežila svoje pratioce, kojih na pomenutoj društvenoj mreži ima 547.000, ali je i ohrabrila i podstakla žene da čine isto. Podsetimo, Sofija je nedavno otkrila da nema dadilju i da o bebi sama brine.

- Za sada imamo samo medicinsku sestru koja dolazi da pomaže oko previjanja, a sve ostalo radimo sami. Uspevamo da uspešno obavimo sve obaveze oko bebe - rekla je tada lepa manekenka.

Ona je nedavno otkrila i kako se njen 23-godišnji partner snašao u ulozi oca.

- Luka se odlično se snalazi u ulozi oca, ali dobro, on je već otac, nije mu prvo dete. Poštedela sam ga toga da ga beba budi, pa spava u drugoj sobi - rekla je Sofija

Sofija se osvrnula i na svoj porođaj i isticanje da su za isti ona i Luka isfinansirali za porođaj basnaslovnu cifru.

- Meni je to skandalozno, kada čitam, jer mi nismo uopšte takvi ljudi, ne razmišljamo na takav način. Ja sam dobila zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba i ništa nismo platili. Imala sam samo patronažnu sestru. Ljudi ovde su, po nekim klinikama, skuplje prošli nego ja. Nismo od onih koji se razbacuju, pogotovo u današnje vreme. Pomažemo koliko možemo, toliko ima bolesne dece... - zaključila je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija je

    25. decembar 2020 | 16:57

    Sav sam se raznezio, evo dosle mi i komsije, svi sjedimo i oni su se raznezili, ma svi smo se raznezili... i rodjaci na Kosmaju, i oni se raznezili...

  • Marko

    25. decembar 2020 | 18:44

    Ma kakvo dojenje, kakvo ohrabrivanje, to je za skupljaneje lajkova, iscenirano, kao i vecina situacija na mrezama

  • Mama93

    25. decembar 2020 | 18:08

    Eto da nas ona nije ohrabrila i pokazala kako treba, niko ne bi... 🙄🤦🏻‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA