≫ 

Ivan Mihailović nam je otkrio: Sa kolegom Miodragom Radonjićem bio sam na korak od privođenja

Ovog petka gost emisije "Pitali ste" je talentovani glumac Ivan Mihailović, koga je publika zavolela kao kadeta Mirka Klisuru u seriji "Vojna akademija" i kroz ulogu Sine u seriji "Južni Vetar"

  • 1

U novom formatu Telegraf tv-a "Pitali ste" sada imate mogućnost da saznate o poznatima sve što vas je oduvek zanimalo. Odgovori na sva vaša pitanja iz njihovih života stižu na Telegraf tv svakog petka.

Ivan nam je ovom prilikom otkrio koja je najbolja predstava koju je gledao, da li je zaljubljen, kako je sarađivati sa Olgom Odanović, da li je korona promenila pozorište, ko mu je draži Sine ili Mirko Klisura, šta je obeležilo njegovo detinjstvo, koja mu je omiljena hrana, postoji li nešto zbog čega bi napustio glumu i da li je poželeo nekada da se ostvari kao profesor.

Odgovore na sva vaša pitanja potražite u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klisura❤️

    26. decembar 2020 | 03:05

    Sjajan momak, divno i kulturno bice, prava umetnicka dusa koja moze da se prilagodi svakom zadatku i da iznese to na svoj nacin upecatljivo. Jos jedan sjajan mladi decko koji je uspesan kulturan pozitivan, kome zelim dugu i bogatu karijeru.. Stara generacija nas je napustila, hvala bogu imamo mladi kadar koji ce nadam se stajati rame uz rame poput velikama Dragana gage nikolica ili mande

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA