Baka Prase se oglasio i demantovao Pauline tvrdnje da nisu bili intimni

- Raspravljao sam se sa njom i objašnjavao joj da je to pogrešno razmišljanje, pa je ona skapirala i opustila se - rekao je Ilić

  • 20
Paula Hublin, Baka Prase Paula Hublin, Baka Prase, Foto: Nikola Tomić, Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase oglasio i demantovao tvrdnje učesnice Zadruge, Paule Hublin, da su se ljubili i da nisu bili intimni.

Naime, Paula je ispričala da je Bogdan komentarisao spot u kom je ona učestvovala, a kada je došla u Beograd videli su se u njegovom stanu. Ona je ispričala da su se tom prilikom ljubili, ali da ništa više od toga nije bilo.

Hrvatica je naglasila da ju je Ilić vređao i ponižavao zbog toga što nije želela da bude intimna sa njim. Sa druge strane, Bogdan je ispričao da je sa Paulom imao intimne odnose tada i da je nije vređao niti ponižavao, već da su samo razgovarali.

- Jedna učesnica Zadruge je bila kod mene i ona priča o tom doživljaju i ne bih se obazirao na takve komentare da nije pomenula neke laži. Bila je kod mene u stanu. Da li je normalno da devojka dođe u 10 uveče kod nekoga koga ne poznaje, ne da se ne znamo, nego smo iz drugih država? - rekao je Ilić.

- Mi smo se ljubili, a ona kaže: "Neču ništa dalje, nisam kao ostale devojke". Meni već skače temperatura... Ja ne kapiram... Tu sam raspravljao sa njom i objašnjavao joj da je to pogrešno razmišljanje, pa je ona skapirala i opustila se - ispričao je Baka Prase u videu na svom Jutjub kanalu.

- Šta smo mi radili ako se nismo je*ali. Jesmo igrali ne ljuti se čoveče i bacali šesticu da se krećem dva puta? Jeste, jesmo se poljubili, ali kao to je to, šta sam ja, pečurka. Koristio sam kondom tako da je zaštita bila na mestu - ispričao je Ilić u svom videu.

Šta je sve rekao Baka Prase o odnosu sa Paulom pogledajte u videu u nastavku:

Video: Paula morala da objasni Zadrugarima da li je bila u intimnoj vezi sa Bakom Prasetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    26. decembar 2020 | 22:44

    E Srbijo moja za ovo su ti dedovi ginuli..

  • Marko

    26. decembar 2020 | 23:56

    Sta ocekivati od ostale dece kad je dete jednog svestenika prostak i balavander! I onda ce pop nekom da prosipa pamet a nije znao ni sopstveno dete da vaspita!

  • alal vera alal vera

    26. decembar 2020 | 23:12

    kad moras javno da se hvalis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA