≫ 

Milica Pavlović napisala emotivno pismo Deda Mrazu, sve je rastužila kada je pomenula pokojnog deku

- Nakon ovog videa postoje opcije da Deda Mraz padne u nesvest od ovolike lepote ili da nam stvarno krene nabolje - jedan je od komentara

  • 4
Milica Pavlović Milica Pavlović, Foto: Nikola Tomić

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović obratila se Deda Mrazu i saopštila mu svoje novogodišnje želje, koje su izazvale brojne reakcija javnosti.

Milica je na svom Instagram profilu objavila praznični video u crvenoj kratkoj haljinici koja je istakla njenu znosnu figuru, a emotivna objava raznežila je sve.

- Dragi Deda Mraze, u novoj godini želim novi svet. Da smrt ustupi mesto životu. Da se svi bezumni ratovi, patnja i bol povuku pred armijama ljubavi i tolerancije. Da uz međusobnu pažnju i brigu zaustavimo ovu pandemiju. Želim temelje za ravnopravnost, poštovanje, budućnost. Za sve bolje i bolje nove godine - napisala je Milica.

Pevačica je spomenula svog dedu Vladimira, sa kojim je bila izuzetno vezana, a kog je izgubila pre nešto više od mesec dana.

- I Deda Mraze... Kada sa svojim jelenima poletiš visoko i na snežnom nebu sretneš mog dudea... Reci mu da ga volim i da je besmrtan u mojim mislima. U novoj i u svim budućim godinama. Dominatori, živeli! - zaključila je Milica.

"Nakon ovog videa postoje opcije da Deda Mraz padne u nesvest od ovolike lepote ili da nam stvarno krene nabolje", "Svaka čast!". "Milice, bravo, prelepa si", neki su od komentra.

Video: Milica Pavlović o emotivnom statusu: U lepom sam odnosu, koji ćemo uskoro rešiti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA